Daniel Pavel se însoară! Cum și-a cerut iubita în căsătorie: „Chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos”

Daniel Pavel (46 de ani), șarmantul prezentator de la Survivor România, trăiește de ceva vreme o poveste de dragoste ca-n filme alături de o femeie extrem de frumoasă, Ana Maria Pop, de profesie avocat. Recent, Daniel Pavel a decis să facă marele pas, așa că a cerut-o de soție pe Ana Maria!

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie!
Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie!

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie!

Ana Maria și Daniel Pavel s-au cunoscut la petrecerea mondenă, dată de revista VIVA, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar verișoara Anei Maria, după cum a dezvăluit Click în urmă cu ceva timp. Este vorba de Luciana Indre, prezentotoarea emisiunii „Sănătate cu Stil”, de la Prima TV.

Ulterior, prezentatorul PRO TV s-a întors pus pe gânduri de la acel eveniment acasă, la Viena. A invitat-o imediat pe Ana Maria să îl viziteze în Austria. Apoi, Daniel Pavel a plecat în Dominicană pentru a filma un nou sezon la Survivor România. La întoarcerea în țară, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună. De atunci sunt împreună și se iubesc într-atât de mult încât au decis să își unească destinele.

Cererea a fost organizată cu grijă de Daniel Pavel chiar în acest weekend. Prezentatorul a dorit un moment romantic și cu o profunzime aparte, motiv pentru care a cerut-o pe Ana chiar în locul unde și-au spus primul „te iubesc”. Mai exact, cei doi s-au plimbat pe lângă un lac din București, moment în care Daniel a pus marea întrebare.

Cum a cerut-o în căsătorie?

POV Daniel: O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oras o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinaru e om și el și la momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană … torpedo in the water of our heart. Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget. Ăsta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți.”, a spus Daniel Pavel despre cererea în căsătorie.

După cum spunea, totul a fost îndelung și bine pregătit, căci prezentatorul s-a gândit la toate timp de 5 luni, perioadă în care a fost plecat să filmeze Survivor. Inelul l-a cumpărat cu ajutorul unor apropiați, iar ieri cererea în căsătorie a decurs conform planului. Ana, desigur a rămas profund impresionată și cum era de așteptat a acceptat să îi devină soție lui Daniel.

POV Ana: Și eu care credeam că e doar o plimbare cu barca… (nu că asta ar fi puțin, tot ce vine din iubire reprezintă mult, mult de tot în economia vieții). Dar chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos, totul, chiar atunci. EL, Danielul meu, cuvintele lui, emoția. Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvântarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte. Vouă, celor cu care împărtășim această bucurie, să vă întoarcă gândurile înmiit.”, a scirs Ana pe contul ei de Instagram după cererea în căsătorie.

Desigur și mesajele de felicitări au început să curgă pentru cei doi îndrăgostiți, viitori miss și mister Pavel!

Ce frumooooooos. Felicitari'/'Felicitări! Sa fiți sănătoși și fericiți! Bineeee varuțuuuu'/'Felicitări vouă! Bucurați-vă de voi mereu așa cu iubire.'/'Felicitări! Să fiți fericiți!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net