Kamara, adevărul despre dedesubturile de la „Survivor All Stars!“: „Mamă, cât mi-aș dori să fiu acolo! Am niște conturi neîncheiate...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Survivor All Stars”,  poate cel mai așteptat show al momentului, începe marți 16 ianuarie, la Pro Tv, de la ora 21.30. Show-ul reunește cei mai buni concurenți din sezoanele precedente, atât de la echipele Faimoșilor, cât și de la echipele Războinicilor și se anunță a fi as-ul din mâneca PRO TV-ului, cel puțin în sezonul iarnă-primăvară 2024.

Kamara Ghedi (47 de ani) a participat și el la „Survivor România 2023”  și spera din toată inima să fie selecționat în echipa Faimoșilor la „Survivor All Stars”, pentru a-și lua revanșa. Din păcate, artistul a fost uitat acasă și își va susține favoriții din fața televizorului. 

Click!: Kamara, mâine începe „Survivor All Stars”. Ai fost surprins că nu te-ai regăsit printre concurenții aleși să participe în Republica Dominicană?

Kamara: O, da! Abia aștept să înceapă Survivor! Mi-aș fi dorit să fiu acolo, aveam cartea de vizită necesară pentru acest lucru, mai ales că am stat trei luni și o săptămână în junglă și, dintre cei aflați acolo, palmaresul meu era unul chiar foarte bun.

Dar, nu eu decid cine merge, este o echipă care știe mai bine care sunt concurenții potriviți pentru All Stars. Le urez baftă tuturor, mi-aș fi dorit să fiu acolo să ne luptăm. Sunt superbe traseele de la Survivor, e super tare aventura și, fără doar și poate, această aventură m-ar fi bucurat pentru că simt că am niște conturi neîncheiate cu Survivor.

„Faptul că nu sunt acolo printre Faimoși este o alegere, nu o nedreptate”

Click!: Consideri că este o nedreptate faptul că nu te afli acolo printre Faimoși? A fost o selecție corectă? Tu sperai să-ți iei revanșa…

Kamara: Faptul că nu sunt acolo printre Faimoși este o alegere, nu o nedreptate. Suntem atâția care am participat la Survivor și e normal ca producătorii să aleagă pe cei pe care-i consideră cei mai potriviți în sezonul ăsta pentru All Stars.

Până la urmă, cu toții merităm să fim acolo pentru că am dus această aventură. Toți cei care au participat merită să fie acolo, pentru că e greu să lupți pe traseele acelea. Poate unii nu au avut suficient timp în alte sezoane, poate e șansa lor acum, habar n-am. 

Mamă, ce mi-ar plăcea să mă duc acolo! Mamăăă… acum, așa pe neașteptate! Să mă duc să le fac o descindere… cu toiagul!

Click!: Ai favoriți în competiție? Cine crezi că are șanse să câștige? De la Faimoși sau de la Războinici? Ai văzut echipele, consideri că sunt echilibrate?

„Ștefania Stănilă și Jorge sunt favoriții mei! Hai Faimoșii până la capăt!”

Kamara: Favoriții mei sunt cei doi faimoși, care au fost anul trecut, Ștefania Stănilă și Jorge. El, din păcate, s-a accidentat și a ieșit mai repede decât trebuia din competiție. El ar fi putut mai mult, dar acea problemă la genunchi l-a îndepărtat de obiectivul lui. A fost un concurent foarte bun și ne înțelegeam foarte bine.

Cei doi au șansa lor, probabil Ștefania mai mult, ea fiind sportivă de performanță, și le doresc multă baftă. După ei, mai sunt câțiva pe care-i voi susține în funcție de împrejurări. De la Faimoși îi știu cam pe toți și chiar și de la Războinici sunt unii pe care-i simpatizez. Dar, hai Faimoșii până la capăt! Până la ultimul faimos!

Click!: Există un secret ca să ajungi să câștigi Survivor? Mulți sunt de părere că nu e neapărat o competiție în care ar fi vorba despre valoarea concurenților de pe traseu, ci una bazată mai mult pe  strategiile făcute de concurenți…

Kamara: Secretul îl păstrez, pentru că, dacă o fi să mai ajung acolo și se mai face un All Stars, nu trebuie să-l dezvălui. Îl păstrez pentru mine. Dar, trebuie să fie un pic din toate. E important să fii atât bun pe traseu, bun strateg și bun supraviețuitor acolo pe insulă.

„Survivor nu e numai despre sport! Va fi un sezon exploziv!”

Survivor nu e numai despre sport. E un tot unitar. Trebuie să știi să supraviețuiești, să ai și strategii și să fii și bun pe traseu. Eu cred că va fi un sezon exploziv și presimt că nu o să câștige unul care a mai câștigat deja.

Click!: Cu ce gânduri ai început 2024? La ce să ne așteptam din partea lui Kamara pe plan muzical, dar și personal?

Kamara: Anul acesta împlinim 20 de ani de Alb Negru, pregătim ceva frumos. Nu vă spun deocamdată mai multe pentru că lucrăm la asta. Pe lângă asta, mai am și alte colaborări și piese pe care o să le lansez de-a lungul acestui an.

„Eu și Gabriella suntem împreună de 1 an și jumătate”

Click!: De ce tu și iubita ta, Gabriella Nastas, ați preferat să vă țineți ascunsă relația o perioadă de timp? 

Kamara: Eu și Gabriella nu am ținut ascunsă relația. Noi ne-am comportat foarte normal și, în momentul în care am fost observați, am și spus: da, suntem împreună!

Nu am spus chiar de la prima emisiune, dar era vizibil. Suntem împreună de un an și jumătate, din vara lui 2022, și ne simțim foarte bine, ne înțelegem bine, suntem prieteni și iubiți. 

Gabriella e o fată minunată, o artistă deosebită și eu am mare încredere în ea, atât ca parteneră cât și ca artistă. Cu șansă, pe lângă talent, va ajunge departe! 

survivor romania all stars 2024 1 jpg

Cine sunt concurenții de la „Survivor All Stars 2024”? 

„Survivor All Stars 2024” debutează la PRO TV pe 16 ianuarie și vine cu schimbări importante de regulament. Show-ul va fi difuzat marți, miercuri și joi, de la ora 21:30. În premieră la actuala ediție, doar concurenții vor fi cei care vor vota cine anume ajunge în Duelurile Eliminatorii. Telespectatorii vor avea totuși și ei un cuvânt de spus în acest sezon în marea finală, în care vor decide câștigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro. 

În 2024, 20 dintre concurenții din sezoanele anterioare au fost aleși să revină pe traseul din Republica Dominicană. 10 faimoși și 10 războinici se vor confrunta în cele mai spectaculoase trasee de până acum de la Survivor. 

Din echipa Faimoșilor fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din echipa Războiniciilor fac parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan(sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

„Survivor România” este un reality-show de supraviețuire, bazat pe formatul internațional „ Survivor”. Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D. Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net