Concurenții „Survivor All Stars” au plecat în Dominicană! Ce a transmis Jorge înainte de startul emisiunii de la PRO TV

Ultima actualizare:

PRO-TV și-a propus să dea lovitura, din nou, cu un alt format, la “Survivor România”, și anume cu „Suvivor All Stars”! De această dată telespectatorii îi vor vedea pe favoriții lor din celelalte sezoane, deoarece producătorii emisiunii s-au gândit ca în acest sezon să reunească concurenții din sezoanele anterioare.

O parte dintre concurenții "Survivor All Stars". Sursă: Instagram

Jorge (41 de ani) este unul dintre concurenții care a participat în sezonul anterior la Survivor și a fost ofertat să participle și sezonul acesta. Lucru care a și acceptat. Astfel, că acesta și-a anunțat fanii încă din prima zi din acest an că a părăsit meleagurile natale pentru cele din Republica Dominicană.

„Sunt gata să pornesc într-o călătorie frumoasă și plină de provocări. Vă avertizez că din 16 ianuarie începe cel mai tare show”, le-a spus Jorge fanilor.

Ce a făcut Jorge de Revelion

Artistul a petrecut noaptea de Revelion alături de soția sa. Sursă: Instagram

Artistul le-a povestit internauților și cum a fost noaptea de Revelion înainte de a pleca din sânul familiei:

„Am petrecut cu noduri în gât. Mâine dimineață (1 ianuarie – n.r.) plec în Dominicană la <Survivor> și am vrut să le fac pe toate: să stau și cu copiii, să ciocnesc un pahar la trecerea dintre ani, să dansez cu soția, să merg și la un concert. M-a luat deja dorul și nostalgia, dar fac parte din trăirile pentru care am venit aici pe pământ! Să fiți sănătoși și să vă bucurați în fiecare zi din 2024, că știți că trece ca săgeata. Vă îmbrățisez și țineți-mi pumnii, că de data asta chiar am nevoie”.

Click! spune

Iată care sunt concurenții din acest sezon din tabăra Faimoșilor: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net