Andreea Tonciu, declarații surprinzătoare despre foștii iubiți! Ce a spus concurenta de la Survivor All Stars: „Am avut numai urâți”

Atunci când vine vorba despre personalități mondene din țara noastră, cu siguranță că un nume pe care îl vor recunoaște o mulțime de români este cel al Andreei Tonciu! Acum, vedeta se pregătește să își testeze limitele la „Survivor All Stars”, însă cu ceva timp în urmă, aceasta a făcut unele declarații surprinzătoare despre foștii ei iubiți!

Andreea Tonciu, declarații surprinzătoare despre foștii iubiți
Andreea Tonciu, declarații surprinzătoare despre foștii iubiți

Andreea Tonciu a fost întotdeauna o fire sinceră, care nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. Iar acest lucru l-a demonstrat și cu ceva timp în urmă, când a fost invitată la emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a făcut mai multe declarații care au surprins publicul din țara noastră! Mai precis, Andreea Tonciu a vorbit sincer despre foștii ei iubiți, într-un mod cu totul neașteptat!

„Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n. r. Fiind vorba despre Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, spunea Andreea Tonciu.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele”, mai spunea vedeta, la aceea vreme.

Andreea Tonciu participă la „Survivor All Stars”

Vedeta a vorbit mai pe larg despre modul în care privește o relație, cât și încrederea pe care o acordă partenerului ei. „Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul”, spunea Andreea Tonciu.

„Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată”, mai spunea aceasta.

„Survivor All Stars” începe pe 16 ianuarie

Andreea Tonciu participă la „Survivor All Stars”
Andreea Tonciu participă la „Survivor All Stars”

Un număr uriaș de români așteaptă cu sufletul la gură să își vadă concurenții favoriți înapoi pe micile ecrane! Ei bine, dacă vă numărați printre aceștia, trebuie să știți că astăzi este ziua voastră norocoasă! „Survivor All Stars” începe chiar din seara aceasta, pe 16 ianuarie, putând fi vizionat atât pe PRO TV, cât și pe VOYO.

În acest an, emisiunea va fi difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net