Ce diferență imensă de vârstă există între Jorge și soția lui, Ramona Prodea. Concurentul de la Survivor All Stars e mult mai tânăr

Deși fiecare a avut o altă căsnicie înainte, în prezent, Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Sunt căsătoriți de 10 ani, din anul 2013, și sunt apreciați și foarte iubiți de oameni, dar puțini cunosc detalii private despre cei doi. De exemplu, nu mulți sunt cei care știu că există o diferența de vârstă destul de mare între ei. Câți ani îi despart?

Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona / Foto: Instagram
Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona / Foto: Instagram

Jorge și Ramona Prodea trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Au format una dintre cele mai frumoase și sudate familii din showbizul românesc și au împreună un băiețel în vârstă de 6 ani, pe David. Cântărețul mai are o fiică numită Karina, în vârstă de 14 ani, din prima sa căsnicie cu Alina Laufer, iar Ramona are o fiică numită Ilinca, în vârstă de 20 ani, dintr-o relație anterioară.

Jorge: „Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți”

Deși au demonstrat că se iubesc în ciuda părerilor celor din jur, între cei doi există o diferență de vârstă majoră, la care mulți nu s-ar fi așteptat. Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a mărturisit că între el și soția lui există o diferență de 10 ani, ea fiind mai mare.

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe special pentru că eu fac 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, spunea artisul în cadrul emisiunii „La Măruță”, în 2022.

De asemenea, a recunoscut că din cauza diferenței de vârstă au existat multe comentarii la adresa relației cu Ramona, dar au rămas împreună și nu au ținut cont de cuvintele celor din jur:

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”.

Jorge la „Survivor All Stars”

Marți, 16 ianuarie, începe sezonul suprem „Survivor All Stars” la PRO TV! De această dată, telespectatorii îi vor vedea pe favoriții lor din celelalte sezoane, deoarece producătorii emisiunii s-au gândit ca în acest sezon să reunească concurenții din sezoanele anterioare, iar Jorge face parte din concurenți. Așadar, de pe 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21.30, Daniel Pavel (46 de ani), le aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat.

„Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.

Concurenții din acest sezon din tabăra Faimoșilor: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net