Jorge și Ramona Prodea, 10 ani de căsnicie. Cum au celebrat cei doi soți acest moment: „Nu se aliniază planetele”

#Exclusiv Click!

Artistul și prezentatorul TV, Jorge (41 de ani), tocmai ce s-a întors dintr-o frumoasă vacanță de 7 zile în Turcia, Antalya, acolo unde a petrecut alături de frumoasa lui soție, Ramona Prodea, și fiul lor de 6 ani, David, dar și de Karina, adolescenta de aproape 15 ani a lui Jorge, din căsătoria cu Alina Laufer. Alături de ei a fost și mama lui Jorge.

Pentru îndrăgitul cântăreț, vacanța în Turcia a fost una specială, mai ales că a sărbătorit și 10 ani de căsătorie alături de soția sa cu trup de manechin, mai mare cu 10 ani decât el.

De câte ori își cere soția în căsătorie

Jorge a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, cum a fost vacanța lui din Turcia, dar și cum se simte după 10 ani de căsnicie. 

„Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la „Survivor”, dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți!”, ne-a mărturisit, încântat, carismaticul artist, pentru care a devenit o tradiție ca an de an la aniversarea căsătoriei sale să o ceară iar de soție pe Ramona.

Jorge mărturisește că a cumpărat alte verighete pe care le-a și sfințit. Mai mult decât atât, a cerut-o, din nou, în căsătorie, pe frumoasa lui soție. 

„Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar…O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an!”, ne-a mai povestit Jorge.

„Am descoperit cel mai tare resort”

Pentru că adoră adrenalina și senzațiile tari, Jorge experimentează mereu în vacanțe. De această dată a convins-o și pe mama lui, care are 67 de ani, să facă parasailing și se pare că nu a fost o idee rea.

„Am descoperit cel mai tare resort din Belek, e top! Am dat-o pe mama, la 67 de ani, cu parasailing! A fost prima oară când nu m-am îngrășat la all inclusive.

În Turcia a fost vacanța de vară a copiilor, acolo unde mergem și cu mama. E tradiția noastră de 12 ani. De data asta, Ilinca, fata cea mare a noastră, a Ramonei, a ales să plece cu prietenii!”, ne-a mai povestit fostul prezentator al show-ului „Masked Singer România” de la ProTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net