Jorge, sărbătorit pe scenă! Emoții mari pentru artist, la împlinirea celor 41 de ani! „Mai devreme era la perfuzii cu…”

#Exclusiv Click!

Jorge împlinește astăzi, 22 iunie, vârsta de 41 de ani, fiind sărbătorit încă de aseară, pe scena unui binecunoscut club din București, acolo unde a cântat la un eveniment privat. Prezent la eveniment, prezentatorul Cătălin Măruță i-a îndemnat pe toți să îi cânte „La mulți ani" artistului,  în timp ce tortul surpriză îi era adus pe scenă.

Emoționat și plăcut surprins, Jorge s-a bucurat de momentul special creat pentru el. Soția sa și fiica Ramonei Prodea, Ilinca, l-au susținut din public.

„Cel mai frumos an din viața mea!”

Jorge este într-una din cele mai bune perioade ale vieții lui, în mod special pe plan profesional, a evoluat frumos, are multe proiecte și se bucură din plin de tot ceea ce i se întâmplă anul acesta.

Am sărbătorit ziua mea pe scenă! Am împlinit 41 de ani, mi se pare că abia am făcut 29. Sunt super fericit că au fost și soția mea și Ilinca, fata cea mare, alături de mine. Am cântat, pe scenă, la o petrecere privată, unde tortul, ce să zic, l-am văzut pentru 10 secunde și a dispărut! Nu știu unde a dispărut. Eram eu, Jorje, în miniatură, făcut pe tort și când am coborât de pe scenă nu am mai găsit tortul, cred că l-au devorat toți cei din staff. Am primit foarte multe cadouri,  foarte-foarte multe și, în special, de la familie, și de la prieteni și le mulțumesc foarte mult. Am lansat și o melodie de ziua mea, se numește „Să-mi faci bine", o găsiți pe Youtube. Se întâmplă foarte multe lucruri, cred că anul ăsta e cel mai frumos an din viața mea de până acum și abia aștept să mai sărbătorim și mâine. E 12 noaptea, e exact când e ziua mea și, ce să zic, mi se pare că trăiesc cele mai frumoase momente din viața mea!", ne-a mărturisit sărbătoritul chiar la 12 noaptea.

Deci eu nu știu unde e tortul! Toată lumea m-a întrebat unde e tortul! Nu știu! A dispărut! Habar nu am!", a mai adăugat Jorge.

Soția și fiul au făcut enterocolită

Jorge s-a recuperat foarte bine după operația de la genunchi, având în vedere că ruptura de menisc, pe care a suferit-o în timpul show-ului „Survivor”, i-a dat mari bătăi de cap, la începutul lunii martie. Acum, artistul și prezentatorul TV este bine. Și soția sa, Ramona Prodea, s-a vindecat după operația pe care a avut-o la ochi, însă ieri a avut probleme atât ea, cât și fiul lor, David (6 ani). Cei doi au avut o enterocolită, iar din nefericire au ajuns pe perfuzii.

 Întrebat cum stă acum cu sănătatea, Jorge ne-a mărturisit că el se reface, dar că soția lui a venit să-l vadă la concert direct de la....doctor.

Suntem foarte bine! Eu deja am început să alerg pe bandă. Am voie să alerg doar 5 minute. Ramo e bine! Îi mulțumesc că a fost alături de mine în seara asta, pentru că mai devreme era la perfuzii cu… nu vrei să știi ce am tras și cu ea și cu David, amândoi, enterocolită, grav de tot. Nu știu cum a rezistat în seara asta Ramo, dar fiindcă era ziua mea… Din Iubire!”, a mai dat din casă sărbătoritul Jorje, care din 2013 are un mariaj fericit cu superba lui soție, Ramona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net