Mutarea anului în televiziune? Cine este vedeta care ar trece în „curtea” Antenei 1

Ultima actualizare:

De câteva zile se tot zvonește că vor fi mișcări de trupe, iar mai multe vedete s-ar muta de la o televiziune la alta. Este normal să asistăm la schimbări și să avem parte de tot felul de surprize, având în vedere că, în această perioadă a anului, se conturează grilele de toamnă. Așadar, se anunță schimbări importante, atât la Antena 1, cât și la Pro TV.

În trecut, Jorge, a fost gazda mai multor show-uri de televiziune
În trecut, Jorge, a fost gazda mai multor show-uri de televiziune

Televiziunile se pregătesc să între în vacanța de vară și să înceapă pregătirile pentru sezonul de toamnă. Noul sezon, cel de toamnă, vine cu mari surprize din partea televiziunilor. Până acum știm că, Antena 1, pregătește încă un nou serial, pe lângă „Lia, soția soțului meu”, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609", un nou sezon din „America Express" și chiar un alt reality-show cu vedete. La urechile reporterilor Click! a ajuns o informație, cum că, una dintre vedetele Pro TV, care a participat anul acesta la „Survivor", și s-a ales cu picioarele rupte, va trece în barca Antenei 1. Ar fi vorba despre nimeni altul decât  Jorge - George Papagheorghe.

Jorge și Alex Delea la vizionarea „Survivor”
Jorge și Alex Delea la vizionarea „Survivor”

Pentru cei ce nu știu, Jorge are o mare experiență în televiziune, artistul făcându-și debutul în emisiunea „Popstars", un proiect Pro TV, din care solistul a făcut parte. Ulterior, Jorge a fost cooptat în trupa Cocktail. Apoi, nu numai că a prezentat emisiuni, dar a făcut parte din mai multe show-uri, precum „Te cunosc de undeva" sau „Survivor”.  De asemenea, Jorge a fost vocea unor personaje de desene animate.

Va juca în serialul „Camera 609"?

După ce Click! a scris de noul serial în avans, iată că, Antena 1, a trimis un comunicat despre noul proiect realizat de Ruxandra Ion și Dream Film Production în care se anunță începerea filmărilor pentru un nou serial românesc: „Lasă-mă, îmi place! Camera 609", o comedie romantică, special creată pentru telespectatorii care își doresc să savureze o altfel de poveste de iubire, ce prinde contur într-o înlănțuire de situații pline de umor și suspans. Povestea serialului, o adaptare după producția turcească Room 309, este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului.

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, va avea premiera în această toamnă la Antena 1
„Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, va avea premiera în această toamnă la Antena 1

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

„Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar și cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuția... bombă. O să vedeți în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veți delecta în această toamnă la Antena 1. Lia - Soția sotului meu și Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineața... și eu nu sunt o persoană matinală.", dezvăluie Ruxandra Ion.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleț, Radu Grigore și Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee.

Jorge se împarte între cariera muzicală și proiectele în televiziune
Jorge se împarte între cariera muzicală și proiectele în televiziune

„Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților. Distribuția serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfășurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soțului meu”, a mai declarat Ruxandra Ion.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net