Click! a avut dreptate! Serialul „Lia, soţia soţului meu”, de la Antena 1, a fost reînnoit pentru sezonul doi: „E oficial!”

Ultima actualizare:

După ce au apărut zvonuri că filmările serialului „Lia, soția soțului meu" se vor opri și nu va mai fi difuzat, noi v-am anunțat, în exclusivitate, că lucrurile nu stau chiar așa. Click! a avut dreptate, producătorii confirmând că, serialul de la Antena 1 continuă, iar filmările pentru sezonul 2 au început deja.

Ioana Blaj, Ștefan Floroaica, Ana Bodea filmează sezonul 2 din „Lia, soția soțului meu” / Antena 1
Ioana Blaj, Ștefan Floroaica, Ana Bodea filmează sezonul 2 din „Lia, soția soțului meu” / Antena 1

Producătorii serialului "Lia – soția soțului meu", povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, anunță faptul că filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului, care va fi difuzat în această toamnă, au început deja.

Mai sunt doar șase săptămâni până la marele final al sezonului 1 din „Lia – soția soțului meu", însă proiectul, care se bucură de o distribuție de excepție și o echipă de producție cu o vastă experiență, a trecut deja la etapa următoare și a început filmările pentru următorul sezon.

„Sunt mândră de evoluția acestui serial, de echipa mea și, nu îl ultimul rând, de actorii excepționali din distribuție. Un asemenea proiect presupune o muncă fantastică de echipă, însă faptul că telespectatorii noștri, cărora profit de ocazie să le mulțumesc pentru susținere, ne urmăresc în număr atât de mare, ne motivează să ne găsim resursele să mergem mai departe!", a declarat producătoarea serialului, Ruxandra Ion.

Romeo Visca și Ana Bodea, colegi în „Lia - soția soțului meu”
Romeo Visca și Ana Bodea, colegi în „Lia - soția soțului meu”

Telespectatorii, care urmăresc fiecare episod al serialului și trec, alături de personajele lor preferate prin toate emoțiile, sunt curioși să afle cum se încheie acest sezon, ce se va întâmpla cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ștefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doinița Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce plănuiesc Mira (Kira Hagi) și Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) și Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă la bun sfârșit  planul de răzbunare față de Petru.

Ștefan Floroaica și Ana Bodea în sezonul 2 din „Lia, soția soțului meu” / FOTO: Antena 1
Ștefan Floroaica și Ana Bodea în sezonul 2 din „Lia, soția soțului meu” / FOTO: Antena 1

Întrebările fanilor sunt multe, de ordinul sutelor, atât pe rețelele de socializare ale serialului, cât și pe cele ale actorilor din distribuție, care, la rândul lor, primesc mii de comentarii și mesaje. Desigur, telespectatorii vor găsi răspunsurile la toate aceste întrebări, urmărind în continuare serialul în fiecare seară de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Filmările pentru sezonul 2 au început deja, iar actorii din distribuție, care știu deja ce urmează să se întâmple, mărturisesc că sezonul următor va fi cel puțin la fel de captivant. Povestea va lua o turnură total neașteptată, iar personajele vor trece prin situații dramatice.

Ana Bodea: „M-am maturizat în același timp cu personajul”

„Maturizarea mea actoricească s-a petrecut pe platourile de filmare, pe parcursul primului sezon al proiectului „Lia, soția soțului meu". M-am maturizat în același timp cu personajul pe care îl interpretez. Am trăit un amalgam de emoții atunci când am aflat ce se va întâmpla in următorul sezon al serialului. Lia va trece prin multe încercări, prin situații pe care nici nu mi le puteam imagina și va deveni din ce in ce mai puternică. Veți vedea o Lia rănită, îngrijorată, susținută de cei dragi, iubită. O femeie care începe să lupte pentru cei pe care îi iubește si care nu renunță. Viața ei ei se va schimba complet și abia aștept ca telespectatorii noștri să vadă ce o așteaptă!", a dezvăluit Ana Bodea, interpreta Liei.

Ștefan Floroaica: „Ne va da planurile tuturor peste cap!”

Pe de altă parte, Ștefan Floroaica, cel care îl interpretează pe Petru Vornicu în serialul de la Antena 1, mărturisește că primul sezon a fost doar încălzirea.

„În rând primul vreau să le mulțumesc celor care ne urmăresc în fiecare joi, la Antena 1. Fără ei, acest serial nu ar exista. Noi am început deja să filmăm pentru cel de-al doilea sezon și deja, la o primă citire, pot spune că sezonul 1 a  fost o „încălzire" pentru ce va urma de acum încolo. Un personaj-cheie își va găsi locul în poveste și ne va da planurile tuturor peste cap! Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla curând!", a mărturisit Ștefan Floroaica.

Ioana Blaj și Ana Bodea în „Lia, soția soțului meu”: FOTO: Antena 1
Ioana Blaj și Ana Bodea în „Lia, soția soțului meu”: FOTO: Antena 1

Și pentru Ioana Blaj, interpreta lui Alice în „Lia – Soția soțului meu”, sezonul al doilea se anunță unul cu adevărat incitant.

„Niciun om nu poate trăi fără iubire. Și dacă nu o are, e dispus să facă orice pentru a o avea. E o tehnică de supraviețuire. În sezonul doi o veți vedea pe Alice drept victima unei vieți trăite în minciună, veți vedea rezultatul unei educații nesănătoase... și al unui model de viață nesănătos. Veți vedea o femeie rănită, care va face orice îi stă în putință ca să nu mai sufere sau să nu mai fie singură în suferința ei. Va fi un sezon dur, mult mai dur ca primul, care vă va ține cu sufletul la gură, care va face să vreți să vă faceți una cu personajele pe care le îndrăgiți și să luptați cu ele!", a dezvăluit Ioana Blaj.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului de la Antena 1 sunt în plină desfășurare, în diverse locații din București și din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele „Lia, soția soțului meu” urmărind conturile oficiale ale serialului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net