Ștefan Floroaica, fost concurent Exatlon, «bărbatul fatal» în serialul «Lia - Soţia soţului meu»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O nouă poveste de dragoste pentru micile ecrane îl aduce în atenţia noastră pe Ştefan Floroaica, un tânăr actor aflat la debut. Acum patru ani l-aţi putut vedea în reality-show-ul „Exatlon” de la Kanal D, dar între timp s-a pregătit să devină actor şi visul cel mare i s-a împlinit. Click! vă prezintă mai multe atât despre el, cât şi despre personajul căruia îi dă viaţă, în noul serial „Lia - Soţia soţului meu” ce va începe de mâine, de la 20.30, la Antena 1.

Ştefan Floroaica: "În serial sunt Petru, un afacerist care are foarte mulţi bani"
Ştefan Floroaica: "În serial sunt Petru, un afacerist care are foarte mulţi bani"

Click!: Cine te cunoaşte de la „Exatlon” nu se aşteaptă probabil să te vadă în postura de actor…

Ştefan Floroaica: În general, nu îmi spun dorinţele la multă lume, dar am declarat, la un moment dat, că urmez nişte cursuri de actorie. Ştiu că nu am fost luat în serios atunci. De fapt, nici eu nu mă mai luasem în serios.

La un moment dat, renunţasem. Înainte de pandemie, am renunţat la idea cu actoria şi m-am apucat de sport, de Ju-Jitsu, o disciplină nouă pentru mine…

Dar iată că visul tău a devenit realitate. Ai fost cooptat în rolul principal din noul serial de la Antena 1, „Lia”.

Exact. Visele devin realitate şi aşa s-a întâmplat şi acum. Eu, practic, aveam altă direcţie, voiam să lucrez la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu şi, în timpul ăsta, am fost sunat să merg la un casting pentru un serial produs de Antena 1.

Şi am zis „bine, hai”. În momentul în care am ajuns acolo, am lovit maşina. Şi am zis că ăsta nu e semn bun, dar hai să merg totuşi înainte. Nu aveam aşteptări mari. Efectiv, am mers la castingul acela aşa cum am mers la foarte multe altele…

De la arte marţiale la actorie a fost doar un pas pentru Ştefan Floroaica
De la arte marţiale la actorie a fost doar un pas pentru Ştefan Floroaica

Crezi în destin?

Nu neapărat. Dar cred într-o forţă a gândului, în Univers, în Dumnezeu. Cred într-o energie. Treaba asta cu serialul nu s-a întâmplat, aşa, tam-nisam. S-a întâmplat pentru că eu, într-un punct al copilăriei mele, mi-am dorit foarte mult să fiu actor.

Apoi, mulţi ani mai târziu, acum vreo patru ani, m-am apucat de nişte cursuri, unde am plantat, iarăşi, nişte gânduri. În patru ani nu s-a întâmplat nimic, iar după patru ani, când nu mă mai aşteptam, a venit serialul. Deci, totul se întâmplă atunci când trebuie. Nu se întâmplă atunci când vreau, dar se întâmplă…

Am aflat că în serial ai două soţii. În viaţa reală, ai măcar iubită?

Nu, n-am pe nimeni, pentru că, efectiv, fizic, nu am cum să am. Sunt 14 ore în care sunt plecat de acasă. Mă trezesc la ora 05.00, dimineaţa, ajung acasă la 20.00 şi sunt foarte obosit.

După ce că sunt foarte obosit, mă mai duc şi la sală, să mă întreţin fizic. Ajung înapoi după 22.30. Celălalt timp îl folosesc pentru a mă odihni pentru următoarea zi. Nu am timp să fiu cu cineva, nici dacă aş vrea. Şi mi-am asumat treaba asta, pentru că îmi place foarte mult ce mi se întâmplă în momentul ăsta.

În 2019, Ștefan a participat la „Exatlon”, unde s-a clasat pe locul al treilea
În 2019, Ștefan a participat la „Exatlon”, unde s-a clasat pe locul al treilea

Spune-ne mai multe despre personajul pe care îl interpretezi.

În serial sunt Petru, un afacerist care are foarte mulţi bani şi are un fler pentru afaceri. Are o pasiune nebună pentru maşini. Are şi un circuit auto de curse. Şi are un vis pe care îl materializează. Efectiv, îşi urmează visul.

Este impulsiv, pătimaş, protectiv. Este stâlpul familiei Vornicu şi are grijă de cei din jurul lui. E un tip care a suferit mult şi Petru face alegeri pe care eu, în mod normal, nu le-aş face. Dar nu înseamnă că aceste lucruri din mine nu există. Adică, efectiv, eu încep să mă cunosc mai mult prin acest personaj, prin Petru. Iniţial, chiar dacă nu l-am înţeles, acum pot să empatizez cu el…

Cum te simţi în pragul acestui debut?

Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente: entuziasm, încredere şi, deopotrivă, îndoială. Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini…

Înainte să fie cooptat în serial participa în competiții de Ju-Jitsu
Înainte să fie cooptat în serial participa în competiții de Ju-Jitsu

Ce ţi-a fost cel mai greu să filmezi?

Au fost multe secvenţe ­grele, dar acelea sunt ­preferatele mele, în general. Pentru că mă motivează cel mai mult şi, cumva, trezesc în mine un anumit focus. Îmi plac lucrurile mai grele, să fac ce alţii nu pot.

Ele sunt nevestele din serial

Alte două roluri principale în noul serial de la Antena 1 sunt interpretate de actriţa Ioana Blaj (35 de ani), care o interpretează pe una dintre soțiile personajului lui Ştefan, şi tânăra Ana Bodea, aflată şi ea la debut, care o întruchipează pe cealaltă parteneră de viață.

Lia & Alice & Petru  jpg

Dacă pe Ioana Blaj telespectatorii o ştiu deja din alte seriale tv, precum „Fructul oprit”, „Sacrificiul” şi „Adela”, sau filme pentru marele ecran, Ana e la primii paşi în actorie, dar are deja un CV artistic impresionant. E absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Capitală şi fostă balerină, instruită la şcoala de balet a celebrului Teatru „Balşoi” din Moscova.

Click! spune

Ştefan Floroaica s-a născut la 27 decembrie 1994 în Piteşti. Abia a împlinit 28 de ani şi este în zodia Capricorn. E pasionat de sport şi multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Brazilian Jiu-Jitsu. În 2018 a participat la prima ediţie a reality-show-ului „Exatlon” de la Kanal D, competiţie pe care a finalizat-o pe locul al treilea, după Vladimir Drăghia (locul I) şi Ionuţ Sugacevschi (locul II).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net