Lia Bugnar, lăsată cu ochii în soare și cu un dosar penal în așteptare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lia Bugnar (53 de ani) a trecut la începutul lunii noiembrie printr-o situație total neașteptată! Scenarista a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu un dosar penal. La o lună de la nefericitul eveniment, actrița ne-a dezvăluit că nu înțelege nici acum de ce reprezentanții Poliției Române i-au deschis dosar penal in rem pentru acel eveniment neplăcut.

Lia Bugnar trece printr-o perioadă destul de zbuciumată din viața sa! Scenarista a ajuns în vizorul anchetatorilor după o căzătură de pe bicicletă.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „Reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă!”

 „M-am ales cu un dosar penal care este absurd din punctul meu de vedere. Înțeleg că există o lege că ei trebuie să cerceteze să vadă dacă nu s-a întâmplat altceva. Este foarte frumos că au intențiile astea, doar că pe mine nu m-a cercetat nimeni. Există dosarul, dar nu mi-a dat nimeni nici măcar un telefon. Între timp, eu puteam să fi și murit de la accident. Nu afla nimeni.

Sunt complet incultă pe această parte de legi, dar mi s-a explicat atunci că se face un dosar penal în legătură cu fapta, nu cu persoana. Continui să nu înțeleg în ce constă necesitatea dosarului, care durează trei luni, câtă vreme a trecut deja o lună și nimeni nu m-a sunat să le arăt bicicleta...poate este făcută ferfeniță, poate m-a lovit un camion, deci este absurd. Părerea mea este, ca să fie o acțiune pentru ei, e ca o bifare.”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!

Lia Bugnar, incident neplăcut

Pe 1 noiembrie, scenarista posta un mesaj pe contul său de Facebook în care le comunica prietenilor virtuali prin ce a fost nevoită să treacă după ce a căzut de pe bicicletă și a fost nevoită să ajungă de urgență la spital să o coase la bărbie.

„Nu ca asta trebuie sa v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singura, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleasca și mi-am spart barba. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătam bine pentru chestia cu halouinu’, doar că eram un pic în contratimp. Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba.”, scria Lia Bugnar pe contul său de Facebook.

De asemenea, scenarista a mai relatat și o parte din discuția telefonică ce a existat între ea și organele abilitate:

„Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice: aşa e procedura.”, a menționat Lia Bugnar.

Click! spune

Lia Bugnar este o artistă complexă! În anul 1995, Lia Bugnar a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie. După terminarea studiilor de profil, scenarista a excelat în profesia sa, așa că pe parcursul carierei profesionale, Lia Bugnar a jucat, în calitate de actor, alături de Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Ana Ularu, Maria Buză, Irina Antoni, dar și sau Ofelia Popii, pe marile scene ale teatrului românsc. Reamintim că este scenarista filmului ”Ramon” și a serialului ”Clanul”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net