Ilinca Goia din "Lia, soția soțului meu" are un fiu care a dat lovitura în muzică

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Din 2 ianuarie, actrița Ilinca Goia apare în noul serial de la Antena I, "Lia, soția soțului meu", unde va juca un personaj cu greutate în poveste. Dacă în serial, personajul ei, Otilia Bădescu, a crescut mai mulți copiii, în viață de zi cu zi, actrița are un singur fiu, care a dat lovitura în muzică și încearcă devină la fel de cunoscut la fel ca și mama sa. 

Actrița Ilinca Goia (stânga), alături de colegii din serial
Actrița Ilinca Goia (stânga), alături de colegii din serial

Actrița Ilinca Goia, stăpâna casei în serialul "Lia, soția soțului meu"

Actriţa de teatru şi film Ilinca Goia (53 de ani) revine în lumea serialelor tv dupa ce in trecut a jucat in productii precum "Lacrimi de iubire" și "Om bogat, om sărac". Acum joacă în cea mai nouă producţie semnată Ruxandra Ion şi Dream Film Production, "Lia, soția soțului meu", ce a avut premiera pe 2 ianuarie, la Antena 1.

Cu o vastă experienţă în teatru şi film, Ilinca Goia o va interpreta pe Otilia Bădescu, care se bucură de rolul de stăpână a casei, iar, din această poziţie, acţiunile ei ajung să se răsfrângă asupra mai tuturor celor implicaţi.

Ilinca Goia este o actriță desăvârșită
Ilinca Goia este o actriță desăvârșită

„Otilia este o femeie încercată de viață, puternică și autoritară, care a crescut mulți copii, deşi nu toţi ai săi. Cu toate că și-a umplut viața și casa cu mulți oameni... e mai singură decât dac-ar fi locuitorul unei insule pustii... Nu se poate bizui decât pe ea însăși.

Scopul său în viață a devenit fericirea fiicei sale și buna creștere a nepoțelului. Provocarea majoră a acestui rol este să-i descopăr şi să-i exprim umanitatea, fragilitatea, sensibilitatea, îndoielile, hazul (voit sau involuntar), toate aceste <<straturi>> ce creează un caracter profund, complex, credibil, sper interesant și emoționant.

Ce mă captivează la acest rol? Imensa ei capacitate de dedicare, devotamentul necondiționat, faptul că a adoptat trei copii și a crescut ... cinci, mămoșenia ei, camuflată într-o <<folie oțelită>> de autoritarism.

Deşi este obsedată de control, Otilia este plină de îndoieli, are pusee manipulative și suferințe afective neștiute de nimeni. Sunt multe <<straturi>> în descrierea acestui rol. Cred că protejarea este cuvântul definitoriu pt Otilia și frica de schimbare!”, a dezvăluit Ilinca Goia, despre personajul său.

Ilinca Goia a început anul în forță!

„Fac treabă. Joc la Teatrul Național. Am trei spectacole acolo. Și am avut o premieră la un spectacol, în regia lui Gelu Colceag. "Bolta cerească", un spectacol foarte bun, foarte bine scris și o trupă de 13 femei.

Cu 13 actrițe care mai de care mai bune și suntem foarte încântate de acest spectacol, foarte pe gustul meu, făcut în stilul clasic. În dulcele stil clasic pe care îl știm noi, de la răposatul domn profesor Ion Cojar. Și mai am încă alte două spectacole, la Teatrul Național.

În rest, la "Lia, soţia soţului meu". În care am avut de filmat scene grele. Cele grele sunt cele mai plăcute. Scenele grele sunt cele mai fructuoase din punct de vedere actoricesc, pentru că trebuie să te dăruiești aproape orbește textului, dar, în același timp, să mergi un pic împotriva lui, pentru ca să îi dai profunzime, să nu îl joci la primă mână. Pentru ca să nu îți fie, neapărat, la îndemână, și, cel puțin la mine, așa funcționează treaba asta.

De câte ori am avut scene grele și anevoioase, au fost cele mai încântătoare. Îmi era dor să joc într-un astfel de proiect. Este un proiect care mi se potrivește. E un scenariu bine scris. E o limbă română frumoasă, nu se vorbește urât. Sunt toți caractere puternice. Sunt pătimașii foarte tineri, voluntari. E un fel de tipologie de meridionali, cam așa e scris. Și îmi place asta.", mai spune actrița.

Ilinca Goia, mamă de artist

Nikita, fiul actriței de la Antena 1
Nikita, fiul actriței de la Antena 1

Dacă în serial are 5 copii, în viața reală are un singur băiat, de 25 de ani. „În film am o fată mai mare decât Nikita al meu. Aici, joc altă categorie de vârstă. Fiul meu nu face actorie. A făcut actorie când era copil, adică a jucat în două spectacole importante, la Teatrul National, în regia lui Felix Alexa, dar, la un moment dat, a hotărât el, pe la 12 ani, că nu mai vrea asta.

S-a axat pe muzică. A făcut pian intensiv 20 de ani de zile și, pe urmă, a făcut Facultatea de Arte, specializarea Foto-Video. Și culmea este că, acum, după iată câți ani, de vreo 3 ani de când a absolvit facultatea, s-a întors, din nou, la muzică. Și-a lansat un album al său, unde a făcut totul singur.

A și scris, a și compus, a și cântat la pian. Nikita-Andrei Dembinski are pseudonimul Kadjavsi. Iar albumul lui se numește "Second Sun". Și, aici, a făcut tot. A făcut munca a vreo șase oameni. Cântă, într-adevăr, și cântă bine. De la cine a mostentit talentul? Vreau să spun că și eu cânt, adică... Am făcut Facultatea de MusicHall, la New York. Am cântat de când mă știu. Am moștenit, probabil, pe bunica, pe tata. Și îmi place să cânt. Tipul de teatru, de musical, a fost cel mai pe gustul meu.”, ne-a mai spus actrița Ilinca Goia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net