N-ai să crezi ce eforturi face Anca Sigartău pentru personajul ei din „Lia, soția soțului meu”

Toată lumea o știe pe Anca Sigartău din serialele în care joacă și datorită faptului că a avut curajul de a merge la "Asia Express" cu fiul ei. Însă cei care nu o cunosc foarte bine trebuie să afle că este o actriță cameleon, care își studiază personajele și le face ca la carte.

Anca Sigartău şi Marian Râlea în ”Adela”/ foto Antena 1
Anca Sigartău şi Marian Râlea în ”Adela”/ foto Antena 1

Anca Sigartău (55 de ani) este una dintre actrițele speciale cu care producătoarea Ruxandra Ion lucrează și a lucrat de-a lungul timpului, mai întâi în "Aniela", apoi în "Adela" iar acum în "Lia, soția soțului meu".

După cum povestește producătoarea serialelor enumerate mai sus, "actrița nu a dat casting pentru că mi-am imaginat de la început personajul și am scris pentru Anca, construit pentru ea. În serialul original, personajul jucat de ea murea după primul sezon. La noi a stat tot serialul pentru că trebuia să stea. Sigur că actorul contribuie enorm la personajul ei. Anca a mers și și-a cumpărat singură haine din Obor, a făcut singură documentare despre genul ei de personaj, a studiat cuconeturi, protipendada satelor și comunelor. A lucrat super profesionist și am adus-o încă de la început, acolo unde mi-am dorit, acolo unde mi-am imaginat-o. Mă mândresc cu astfel de personaje pe care le-am creat de-a lungul anilor pentru televiziune. Lucrez în familie și nu pot să nu lucrez cu ei și cu prietenii. Nu pot să nu-i țin pe ai mei aproape, oameni talentați. Deja mă gândesc la următorul proiect", ne-a mărturisit producătoarea Ruxandra Ion chiar pe platourile de filmare de la "Lia, soția soțului meu".

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul El Capitan din "Lia - Soția soțului meu"

Actriță de teatru și film, regizor și absolventă a liceului de muzică George Enescu, Anca Sigartău e apreciată pentru o varietate impresionantă de roluri pe care le face, căreia acum îi adaugă un personaj cu totul surprinzător. Actrița s-a alăturat echipei serialului "Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1, unde o interpreteaza pe "El Capitan". "Personajul meu, care știe tot ce se poate ști despre mașinile de curse și încă ceva în plus are tot ceea ce îi trebuie pentru a-și depăși toți adversarii: este agresivă cu cei care îi pun viața în pericol băiatului ei, își ține mereu direcția corectă, alegând perfecta balansare între bine și rău, știe să iasă din încurcătura atunci când e încolțită, e deplin conștientă de valoarea ei și nu pleacă capul în fața nimănui, chiar atunci când pare că nu are cum să câștige și când mafia îi este adversar. Nu degeaba i se spune El Capitan... dacă mai adăugăm că este pasionată de filosofie și ezoterism si evident ascultă rock, că are un cățel pe care îl cheamă Sena (în amintirea marelui pilot de Formula 1) și care o urmează pretutindeni și că își conduce în film propria motocicletă, avem ingredientele unui personaj memorabil, nu-i asa? Așa că nu ratați episoadele din seial, in fiecare joi, de la 20:30", a dezvăluit Anca Sigartău.

Anca Sigartău şi Sofian, fiul ei, au participat la Asia Express / Antena 1
Anca Sigartău şi Sofian, fiul ei, au participat la Asia Express / Antena 1

De la Aniela la Adela...

În 2009 actrița a jucat în "Aniela", un serial de epocă, unde i-a dat viață lui Caliopi Antoniadi, un personaj de pe la 1900. În 2021 Anca Sigartău a continuat colaborarea cu Ruxandra Ion pentru rolul din "Adela", unde a interpretat un personaj pitoresc, Nuți Achim.

"Tot stau și mă gândesc cine m-ar fi distribuit pe mine într-un asemenea rol? Nimeni! ...Cu excepția Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Mă tot gândesc la ce îmi spunea domn' profesor Dem Rădulescu: „Acum, după ce ai terminat pregătirea, e cazul să uiți și să pară totul simplu”. Cred că ăsta e cel mai greu lucru, să faci să pară totul simplu!", povestea Anca Sigartău.

Anca Sigartău împreună cu colegii ei din serialul ”Adela”/  Antena 1
Anca Sigartău împreună cu colegii ei din serialul ”Adela”/ Antena 1

Care mai spune "Mă simt în siguranță că lucrez cu o echipă extraordinară și asta e mare lucru pentru un actor. Nu am jucat foarte mult în seriale și mi-e frică, pentru că știu că o să mă uit la televizor și o să zic „ah, asta puteam să o fac mai bine și n-am făcut-o!”. Până acum, toate premisele sunt de bun augur!", a mai povestit actrița pe care o puteți vedea în "Lia, soția soțului meu".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net