Nuntă cu peripeții! Motivul pentru care mirele a fost arestat chiar în timpul ceremoniei

O întâmplare absolut bizară a lăsat fără cuvinte o țară întreagă! În timp ce se afla la propria nuntă, ce ar fi trebuit să fie un moment plin de fericire s-a transformat într-unul extrem de dificil pentru un mire din Austria! El a fost arestat de către autorități chiar în timpul ceremoniei!

Mirele a fost arestat în timpul nunții
Mirele a fost arestat în timpul nunții

Cu toții putem fi de acord că ziua nunții este una pe care nu o vom uita niciodată. Ei bine, un mire din Austria poate confirma că această ocazie a fost, într-adevăr, una memorabilă și pentru el! Din păcate, finalul nunții acestuia nu a fost o petrecere de zile mari, ci o călătorie pe bancheta din spate a unei mașini de poliție!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că nunta avea loc la Castelul Vösendorf, în cursul zilei de sâmbătă. Atunci, mirele în vârstă de numai 27 de ani a fost ridicat de către polițiști, iar încă se află în custodia autorităților. Se pare că femeia care avea să îi devină soție este cu 13 ani mai în vârstă, iar autoritățile au intervenit din cauza motivului pentru care acesta dorea să se căsătorească.

A fost arestat în timpul nunții

Tânărul mire este un bărbat de origine turcă, iar autoritățile au comunicat că motivul pentru care dorea să se cunune era pentru a obține dreptul la ședere în Austria. Acum, acesta ar urma să fie deportat, iar avocatul miresei încearcă din răsputeri să împiedice acest lucru.

Cu 10 zile înainte de căsătoria eșuată, acesta a aflat că i s-a refuzat dreptul la azil. Bărbatul locuia în Austria încă din 2022 și încă nu își încheiase serviciul militar în țara lui natală. Se pare că dacă autoritățile mai întârziau doar câteva minute, acesta ar fi beneficiat automat de drept de ședere.

„Puteați să așteptați până când se termina ceremonia, dar ați vrut să împiedicați asta cu orice preț. Altfel, desigur, intervenția nu ar mai fi fost necesară”, a declarat avocatul tânărului, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net