O factură greșită a provocat o tragedie fără margini! O bătrână a murit când a văzut cât are de plătit

O tragedie fără margini a avut loc chiar în luna decembrie a anului trecut. Se pare că o bătrână în vârstă de 88 de ani a primit o factură în care era scrisă, în mod greșit, o sumă uriașă, iar șocul a fost mult prea mare pentru femeie. Aceasta și-a pierdut viața la scurt timp după ce a văzut câți bani i se cer.

Suma uriașă din factură era greșită
Suma uriașă din factură era greșită

Poate că unii dintre noi avem impresia că sumele greșite trecute pe o factură sunt, indiferent cât de neplăcute, o greșeală minoră, care se poate repara cu doar câteva telefoane, sau mail-uri.

Cu toate acestea, în unele cazuri, o asemenea situații poate avea consecințe de-a dreptul tragice, iar pentru bătrâna care a primit o factură ce conținea o sumă uriașă, această greșeală a fost chiar fatală.

Mai precis, este vorba despre o femeie din Camporosso, o mică localitate din nordul Italiei, situată în apropiere de granița cu Franța. Bătrâna în vârstă de 88 de ani a primit, în luna decembrie a anului 2023, o factură la apă în care i se comunica că trebuie să plătească suma de 15.000 de euro! Din păcate, șocul a fost mult prea mare pentru sănătatea acesteia.

O femeie a murit în urma unei greșeli

Se pare că, neputând să creadă ce sumă uriașă trebuie să plătească, starea de sănătate a femeii s-a agravat rapid. Ea a spus celor din jur că se simte rău, iar la doar câteva săptămâni după ce a primit factura uriașă, bătrâna a decedat. Se pare că moartea acesteia s-a datorat din cauza problemelor cu inima.

Se pare că, între timp, s-a aflat că suma uriașă din factura la apă era o eroare, iar bătrâna nu trebuia să plătească acei bani. Din păcate, acest lucru nu i-a mai fost de ajutor femeii, care și-a pierdut viața din cauza șocului.

Iar acesta nu este singurul caz de acest gen petrecut în Italia, unde o altă femeie a primit o factură eronată de peste 62.000 de euro. Din fericire, în acest caz nu a mai fost vorba despre un final tragic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net