Aproape 200 de „nevăzători” din România aveau permis de conducere. „Este imposibil așa ceva”

O situație extrem de bizară a lăsat fără cuvinte autoritățile din județul Gorj! Se pare că undeva în jur de 200 de persoane aveau permis de conducere cât și certificate de handicap ca nevăzători... în același timp! Iulian Popescu, prefectul județului, a vorbit pe larg despre acest incident neobișnuit.

Prefectul a vorbit despre această situație / foto: Shutterstock
Prefectul a vorbit despre această situație / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că ar fi vorba despre 170 de persoane care se găseau în această situație neobișnuită. Prefectul județului a confirmat că deja s-au trimis sesizări către autoritățile competente, pentru a se investiga cum s-a ajuns în această situație.

„În urma unor verificări, am obținut informații că 170 de persoane din Gorj dețin permise de conducere și certificate cu grad de handicap pe categorii de nevăzători ce nu le-ar permite conducerea unui automobil.

Este imposibil așa ceva! Am sesizat instituțiile abilitate și vor fi făcute anchete pentru a se constata dacă dețin permisele în mod legal sau certificatele de handicap au fost emise în mod corect. Au fost trimise sesizări în vederea efectuării de verificări la Poliție, Direcția Generală de Anticorupție și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj”, a declarat prefectul județului, Iulian Popescu, potrivit sursei citate.

Un caz bizar s-a petrecut în județul Gorj

Potrivit prefectului, se pare că un lucru foarte important pe care autoritățile trebuie să îl stabilească este ce au primit inițial aceste persoane: permisul, sau certificatul de handicap. De asemenea, acesta a mai spus că este posibil să fie vorba despre o lipsă de comunicare între instituțiile statului.

„În prezent se fac verificări suplimentare, ca să coroborăm data când a beneficiat prima dată de certificat de handicap și ultima dată la care a fost înregistrată o acțiune pe ceea ce înseamnă permis auto, adică reînnoire sau primirea permisului auto, deoarece de aici poate să rezulte mai multe spețe. Contează foarte mult ce a fost mai întâi: permisul auto sau certificatul de handicap”, a spus prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, potrivit sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net