Care este băutura preferată a regelui Charles. Are o slăbiciune pentru această licoare bahică

#Casa Regală a Marii Britanii

De-a lungul timpului au existat o mulțime de personalități publice care au captat atenția publicului din întreaga lume. Cu toate acestea, probabil că putem fi cu toții de acord că nimeni nu a reușit acest lucru pentru o perioadă atât de lungă de timp precum familia regală a Marii Britanii. Iar un detaliu care a stârnit acum curiozitatea oamenilor este ce băutură preferă Regele Charles?

Regele Charles preferă whisky vechi de 15 ani / foto: Adobe Stock
Regele Charles preferă whisky vechi de 15 ani / foto: Adobe Stock

Nu este deloc o exagerare să spunem că atunci când cei mai mulți dintre noi ne-am născut, Regina Elisabeta a II-a deja era pe tronul Angliei. Acum, chiar dacă domnia ei a luat sfârșit, interesul publicului pentru Casa Regală rămâne la fel de intens precum în trecut! Iar indiferent cine stă pe tronul de la Londra, oamenii își doresc să afle cât mai multe detalii posibile din culisele acestei familii.

Ei bine, un astfel de detaliu interesant are legătură cu preferințele Regelui Charles, atunci când vine vorba despre băuturi. Ei bine, Chandan Bathia, un expert în băuturi de la „The Bottle Club”, ar fi dezvăluit care este băutura alcoolică preferată a noului suveran! Poate că vom fi surprinși, dar se pare că Regele Charles este un mare fan al whisky-ului scoțian, o băutură extrem de populară de-a lungul lumii!

Băutura favorită a Regelui Charles

Nu doar că suveranul este un fan al acestei băuturi spirtoase, dar are un sortiment anume pe care îl preferă în mod special! Este vorba despre un whisky vechi de 15 ani, băutură care s-a transformat rapid în preferata Regelui Charles. Nu multă lume din afara Marii Britanii știe acest lucru, însă există băuturi spirtoase produse pe domeniul regelui, care se vând și publicului larg.

Desigur, Regele Charles mai are și alte preferințe, atunci când vine vorba despre băuturi alcoolice. Se pare că în momentele în care își dorește ceva mai ușor decât whisky-ul, alegerea favorită a monarhului este un Martini. Ba chiar, se pare că atunci când vizita Transilvania, Regele Charles savura mereu un Martini în fiecare seară, înainte de a lua cina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
mary astor foto profimedia
la rinconada captura video jpg
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net