Filmul care a rupt topurile în prima săptămână a anului 2024. 15 milioane de persoane l-au urmărit și e pe locul 1 la nivel global

Netflix a dat lovitura din nou, de această dată adăugând în catalogul lor impresionant de filme o producție extrem de populară de-a lungul globului! „The Equalizer 3” s-a lansat pe platforma de streaming pe 1 ianuarie, iar în prima săptămână a anului a fost deja vizionat de 15 milioane de oameni!

Denzel Washington se întoarce pentru cel de-al treilea film din seria „Equalizer”, în rolul personajului Robert McCall. Iar nici de această dată eforturile mafiei nu vor reuși să îl înfrângă pe misteriosul justițiar.

Filmul are acțiunea în Italia, într-un mic oraș de pe coasta Siciliei, unde pe lângă oamenii obișnuiți trăiesc o mulțime de mafioți care provoacă spaimă în întreaga zonă.  

Inițial, Robert McCall ajunge în acest loc (aparent) idilic în căutarea unui loc unde se poate retrage complet din viața violentă pe care a trăit-o până acum, însă va ajunge să se găsească în mijlocul unui conflict între mafioții Camorra și misteriosul agent CIA Collins, interpretat de Dakota Fanning.

„The Equalizer 3” este pe locul 1 la nivel global

Le fel precum predecesorii săi din această serie, „The Equalizer 3” îl are la cârmă pe Antoine Fuqua, care a mai colaborat de-a lungul carierei sale cu Denzel Washington. Filmul păstrează aceeași „rețetă” precum primele două, lucru care cu siguranță va fi o veste bună pentru fanii aventurilor pline de acțiune în mijlocul cărora se află mereu Robert McCall.

La fel ca și predecesorii săi, „The Equalizer 3” se bucură de recenzii foarte favorabile, atât din partea fanilor ,cât și a criticilor. Iar imediat ce filmul a fost adăugat în catalogul celor de la Netflix, pe 1 ianuarie, milioane de oameni au văzut (sau, în unele cazuri, au revăzut) pelicula plină de acțiune.

Dacă sunteți tentat să urmăriți „The Equalizer 3”, trebuie să știți că acest thriller incredibil are o durată de numai o oră și 49 de minute, așa că va fi perfect pentru o seară de film și de o pungă delicioasă de popcorn!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net