Care este băutura ce trebuie consumată în fiecare dimineață, timp de o lună. Lidia Fecioru o recomandă: „Ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii”

Cu toții ne dorim să fim cât mai sănătoși, iar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne oferă un sfat ce poate fi extrem de util! Se pare că există o băutură anume pe care ar trebui să o bem dimineața, ce ne poate fi foarte utilă pentru sănătatea ligamentelor!

Această băutură poate fi foarte utilă pentru sănătate
Această băutură poate fi foarte utilă pentru sănătate

Fie că dorim să oferim o mână de ajutor creierului nostru, sau ne confruntăm cu simptomele dureroase ale osteoporozei, se pare că putem apela la ajutorul colagenului! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne spune că putem remarca o îmbunătățire a stării noastre de sănătate dacă consumăm o băutură anume dimineața, vreme de o lună. Iar tot ce ne trebuie este puțină gelatină din comerț!

„Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este făcută din oase”, ne explică Lidia Fecioru.

Cum putem pregăti această băutură

Se pare că această băutură benefică pentru sănătate este foarte ușor de făcut acasă și nu va fi nevoie să scoatem mulți bani din buzunar pentru ea! Mai precis, tot ce trebuie să facem este să punem 5 grame de gelatină în apă rece, seara, pentru a fi băută a doua zi! Iar dacă cumva nu ne încântă gustul acestei băuturi, putem pune gelatina în iaurt sau ceai de fructe.

Această băutură ar trebui băută o lună, apoi suntem sfătuiți să facem pauză jumătate de an, până când putem relua cura. Iar, în mod normal, ar trebui să observăm cum starea noastră de sănătate are de beneficiat, de pe urma acestei băuturi.

„5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață”, ne spune Lidia Fecioru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net