Francisca se topește de dorul lui TJ Miles, după ce a plecat la „Survivor All Stars”: „Nu îl vreau acasă încă...”

#Exclusiv Click!

Francisca (30 de ani) și-a susținut și îndrumat iubitul, pe TJ Miles (36 de ani), să plece încrezător în competiția „Survivor All Stars” care începe în această seară, de la 21.30 la PRO TV! Artista, căreia i se spune Kim Kardashian de România, datorită formelor sale voluptoase, se topește însă de dorul lui Miles.

„Sunt convinsă că se descurcă de minune”

S-a obișnuit cu el acasă și aveau tabieturile lor. Anunțând într-un Instastory începerea show-ului „Survivor All Stars”, Francisca a precizat: „Mamă, mamă, ce emoții am!!! Toate pozitive și constructive pentru că sunt convinsă că Miles se descurcă de minune! Deși îmi lipsește enorm,  îmi doresc să reziste cât mai mult în competiție și să se întoarcă învingător sau mai bine zis, cu încă un vis împlinit!”.

Contactată de Click, Francisca ne-a povestit înainte să intre într-o emisiune de la PRO TV că îi lipsește extrem de mult iubitul ei dar că o să îl susțină și îl așteaptă acasă învingător.

"Îmi lipsește foarte mult, foarte mult! Din  data de 3 ianuarie nu mai știu nimic practic de el, decât ce se postează pe social media pentru că asta primim de la PR, de la PRO TV. Îmi este foarte dor de el dar nu îl vreau acasă încă pentru că știu cât este de important pentru el să rămână cât mai mult în competiție. Știu cât de mult a muncit și cât își dorește și eu am fost prima care l-a încurajat când a primit această propunere de a participa la Survivor All Stars. Eu împreună cu familia am fost primii care  l-au încurajat să facă acest pas și să se ducă cu încredere pentru că pe noi ne găsește în același loc în care ne-a lăsat! Îmi lipsește dar nu îl vreau acasă pentru că eu o să mă bucur în egală măsură cu el cu fiecare victorie din Dominicană!”, ne-a mărturisit Francisca mânată de un amalgam de emoții.

Pregăteau mereu micul dejun împreună

Francisca se obișnuiește mai greu în absența lui TJ Miles cu tabieturile pe care le aveau împreună dar își dorește atât de mult ca iubitului ei să îi fie bine în Dominicană încât se gândește doar la asta așa că o să fie cea mai înfocată susținătoare a lui.

"Acasă pregăteam micul dejun împreună, beam cafeaua împreună, vorbeam mult la discuția de dimineață acum mă simt ca în meme-ul cu  Escobar. Dar e ok, am familia aproape, îl am pe fratele meu, am prieteni. Pentru el e mai greu! Eu am mâncare, am confort, am pat cald unde să dorm, am tot ce îmi trebuie.  El  trebuie să reziste și să facă față că eu sunt bine!", ne-a mai povestit Francisca, îndrăgostită până peste cap de jumătatea ei, alături de care a găsit armonia, TJ Miles.

TJ Miles, pe numele sau real, Tiberiu Iordache, a participat la Survivor România și în 2022, atunci când a făcut parte tot din echipa Faimosilor dar  nu a rezist mult în competiție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net