Francisca și TJ Miles , gânduri de căsătorie?! „Dacă va fi să vină și un copil, aia e!” Interviu la dublu!

#Exclusiv Click!

Francisca și TJ Miles formează cuplul momentului în showbiz-ul românesc. Cei doi au anunțat că sunt oficial împreună, după vacanța petrecută în Singapore și în Bali. Ne-au oferit și primul interviu la dublu, în exclusivitate pentru Click!

Cântăreața Francisca Dulceanu și TJ Miles își trăiesc iubirea departe de gura lumii! Deși solista a fost acuzată că ar fi început relația cu TJ Miles, înainte de divorț, Francisca a pus punctul pe „i”, anunțând că separarea de luptătorul MMA, Bogdan Lățescu, a avut loc încă din luna septembrie a anului trecut.

Francisa și TJ Miles au recunoscut relația lor, recent, după cea s-au întors din vacanță, petrecută în Bali și Singapore. Click! a aflat dacă cei doi amorezi au deja gânduri de... căsătorie.

Francisca și Tj Miles, sunteți cuplul momentului....

TJ Miles: Cuplul momentului, serios? Suntem copleșiți și fericiți!

Ați fost în Bali, Singapore. Francisca, ești mai bronzată ca el...

Francisca: Am fost în Bali și Singapore, două destinații legate. El e ofticat că nu i se vede bronzul din cauza tatuajelor.

Cea mai tare aventură pe care ați trăit-o în vacanță?

Francisca: Când mi-a sărit un șarpele pe spate. Dormeam ca omul pe un șezlong, lângă piscină și, la un moment dat, am simțit că mi mișcă ceva pe spate. Am crezut că sunt bretelele de la sutien. Zic ok, bate vântul. Dar, când am văzut că mișcă încontinuu, am întors capul și am văzut ceva verde fosforescent.

Francisca: „Era să mor, aveam șarpele pe spate!”

Era veninos?

TJ Miles: Eu zic că, dacă nu era, tot făcea rău dacă o mușca! Ne duceam la spital. Eu, când am văzut ca are șarpele pe spate m-am ridicat și, deși mie îmi e frică de șerpi, m-am ridicat, l-am luat și l-am aruncat cinci metri în stânga. Am avut instinctul ăla de a o apăra.

Francisca: Am zis că mor, era să mor! 20 de minute am fost mută, nu am mai scos nici un cuvânt. Eram blocată! M-am albit la față!

TJ Miles: A fost ziua mea, am ieșit cu Lora și cu Ghenu. A filmat, am văzut locuri mișto, am interacționat cu localnicii, am mâncat tot felul de chestii ciudate. Am mâncat maimuță, foarte bună la gust. Bine că nu ne-am stricat la burtă, toată lumea se văita pe acolo de burtă, dar noi nu am avut nicio problemă.

TJ Miles: „Prima dată am văzut-o în platou, la Vorbește lumea”

Cum v-ați găsit, voi doi, până la urmă? Au fost tot felul de speculații în ce privește relația voastră....

TJ Miles: A fost Dumnezeu, destin, cred. Nu știu, a fost simplu, eu am văzut-o pe ea, ea m-a văzut pe mine. A fost natural!

Unde ai văzut-o prima dată, la tv? Ai avut un crush?

TJ Miles: Prima dată am văzut-o în platou la „Vorbește lumea”. E genul meu de femeie, am zis waw, fii atent!

Ce ți-a plăcut cel mai mult la ea?

TJ Miles: Sufletul, serios! La mine poți să arăți cea mai tare din lumea asta, nu mă interesează ambalajul, eu vreau să văd cine ești tu ca om.

Francisca: Am avut o perioadă în care eu am fost cu treburile mele, el cu ale lui. A trecut ceva până ne-am decis să muncim împreună. Am făcut un Tik tok, a făcut 3 milioane de views. Apoi a intervenit situația din viața mea, cu divorțul, după care ne-am întâlnit iar, ne-am hotărât să lansăm și o piesă, am fost al Muntele Mic.

Francisca: „Știu totul despre iubitele lui, despre viața lui”

A contat foarte mult ca noi, înainte de a fi iubiți, cred că ne-am spus toată viața noastră. La noi tot greul a fost la început. Noi am trecut prin multe chestii, în ultima lună mai ales. Știu tot despre iubitele lui, ce a făcut în adolescență. Când am ajuns să fim împreună, noi deja știam cum e omul ăla, ce tabieturi are, ce viață a avut.

A fost și un scandal în jurul vostru...

Eu nu mă focusez decât pe lucruri pozitive, de ce să-mi consum eu energia?!

Cum vedeți relația în viitor? Te-ai mai căsători?

Francisca: Eu am fost crescută într-o familie cu părinții căsătoriți, cu doi copii. Sunt împreună și azi ai mei. Eu cred în ideea de căsnicie, dar nu pun nici o presiune pe mine. Dumnezeu le așează pe toate. Dacă va fi să fie și un copil, va veni, aia e!

TJ Miles: Noi trăim în prezent, trecutul e trecut, viitorul e viitor. Prezentul e cel mai important dacă îl trăiești cum trebuie și ești fericit.

Cântăreața Francisca Dulceanu (27 de ani), pe numele de scenă, Ciska, a divorțat anul trecut de soțul ei, Bogdan Lățescu, luptător MMA, după 4 ani de căsătorie și 10 ani de relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net