Întâlnire de gradul 0! Francisca și TJ Miles au dat nas în nas cu fostul soț al artistei, la un eveniment. Ce s-a întâmplat între ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Întâlnire de gradul 0 între cuplul momentului format din Francisca și TJ Miles. Cei doi au dat nas în nas cu fostul soț al brunetei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu. Aceștia s-au nimerit la mese alăturate marți seară, la un eveniment monden. Și-au aruncat priviri ucigătoare, peste mese! Click! a fost la fața locului și a surprins întâlnirea!

Triunghi amoros de toată frumusețea în showbiz! Protagoniștii?! Francisca Dulceanu și noul ei iubit TJ Miles s-au trezit că au dat nas în nas,  marți seară, la evenimentul „Health beauty &Lifestyle Awards” cu nimeni altul decât fostul soț al brunetei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu.

Francisca a făcut furori la brațul lui TJ Miles, amândoi întorși bronzați dintr-o vacanță de cinci stele în Singapore și Bali. Considerați cuplul momentului în showbiz, cei doi au avut marea surpriză de a da cu ochii, la evenimentul cu pricina, de nimeni altul decât fostul soț al brunetei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu.

Franci și TJ Miles au stat chiar la masa din spatele luptătorului, venit împreună cu un prieten la același eveniment monden. Dacă Franci și TJ erau numai un zâmbet și-și aruncau ocheade fierbinți de îndrăgostiți, luptătorul MMA s-a întors și el de câteva ori și le-a aruncat, la rândul lui, amorezilor priviri ucigătoare, peste mese.

În timp ce Francisca și-a fotografiat din greșeală fostul soț, aflat la masa din față, TJ Miles nu a părut deloc afectat de prezența rivalului său.

TJ Miles: „Nu mă interesează ce se spune lumea despre noi. Ne trăim prezentul!”

Chestia este că noi trăim în prezent. Trecutul e trecut, viitorul e viitor, dar prezentul e cel mai important, dacă-l trăiești cum trebuie și ești fericit. Noi suntem cu cărțile pe față. Chestia e că la noi tot greul a fost la început. În ultima lună am trecut prin multe chestii.

Eu nu mă făcusez decât pe știri pozitive. Nu mă intersează ce spune lumea despre mine, nu mă interesează decât știrile pozitive. De ce să îmi consum energia cu lucuri negative?!”, ne-a declarat zâmbind fostul concurent de la „Survivor", care este îndrăgostit lulea de Francisca.

Cântăreața l-a dus acasă de Paște, la Botoșani, pe TJ Miles și i-a făcut deja cunoștință cu părinții ei.

„De Paște i-am cunoscut părinții Franciscăi!  Îmi place mult de ei, oameni calzi!”

Am fost de Paște acasă la Francisca, la părinții ei. Îmi place mult ei, sunt moldoveni, oameni calzi, oameni muncitori, loiali, afectuoși și deștepți”, a adăugat TJ Miles, care a rămas încântat de viitorii socrii.

Francisca a divorțat după 4 ani de căsătorie

Cântăreața Francisca Dulceanu (27 de ani), pe numele de scenă, Ciska, a divorțat anul trecut de soțul ei, Bogdan Lățescu, luptător MMA, după 4 ani de căsătorie și 10 ani de relație.

Supranumită Kim Kardashian de România, Francisca a vorbit însă, prima dată, despre divorț în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la ProTV.

Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. Bineînțeles că am discutat, bineînțeles că a fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi și aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp”, a spus artista în cadrul emisiunii La Măruță.

Contactată la acel moment de Click!, solista a dezvăluit că divorțul a fost unul pe cale amiabilă și a avut loc la notar. Conform declarațiilor cântăreței, cei doi nu mai locuiau împreună încă din luna septembrie a anului trecut.

Între timp, luptătorul MMA Bogdan Lățescu a anunțat că și-ar fi refăcut și el viața după divorțul de Francisca. Acesta a declarat că ar avea o iubită însărcinată și că ar urma să devină, în curând, tată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net