Fostul soț al Franciscăi a trecut peste divorț! Bogdan Lățescu: „Dacă o să vină persoana potrivită, nu voi spune nu”

Bogdan Lățescu (38 de ani), fostul soț al Franciscăi (28 de ani), este dispus să își refacă viața personală la câteva luni distanță de la divorțul de cântăreață! Luptătorul MMA a declarat pentru Click! că nu mai suferă după femeia cu care s-a iubit timp de zece ani și cu care credea că o să îmbătrânească împreună.

La începutul acestui an, Francisca a surprins pe toată lumea! Asta după ce s-a aflat că vedeta și Bogdan Lățescu au ales să divorțeze în septembrie 2022, la notar, pe cale amiabilă, fără tam-tam, în spațiul public. Înainte de a se afla despre divorțul lor tacit, a ieșit la iveală idilă amoroasă, care a stârnit curiozitatea celor din jur, dintre Francisca și TJ Miles, un cântăreț dar și un fost concurent de la „Survivor România”.

Întrebată de multe ori despre această relația amoroasă, bruneta a infirmat de nenumărate ori vorbele care au apărut în spațiul public...cum că s-ar iubi în secret cu TJ Miles chiar dacă au existat multe dovezi cum că ei doi ar locui deja și împreună.

Contactat de Click!, Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi, ne-a dezvăluit că a trecut peste acest eșec emoțional așa că este dispus, de ce nu, să își refacă viața personală și să își întemeieze o familie cu o altă femeie, cu care să aibă și copii.

„Sunt bine acum, mă ocup de afacerile mele, merg în continuare la sală ca până acum. Normal că am trecut peste divorțul de Francisca. Momentan nu exista cineva în viata mea, dar dacă o să vină persoana potrivită nu voi spune nu, a declarat Bogdan Lățescu pentru Click!

Francisca: „Bogdan e un om minunat!”

La începutul acestui an, invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, bruneta a vorbit, în mare, despre problemele mariajul pe care l-a avut cu luptătorul MMA.

„A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am știut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult”, sunt o parte din afirmațiile brunetei.

Click! spune

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat după 10 ani de relație, dintre care patru de căsnicie. Vedeta s-a cunoscut cu fostul soț la vârsta de 18 ani, la o sală de sport și au ales să rămână împreună. Pe atunci, Bogdan avea doar 28 de ani.

Cei doi și-au jurat iubire veșnică în anul 2019 și în fața lui Dumnezeu. Nunta lor a fost organizată la Botoșani, orașul de unde sunt cei doi, iar petrecerea a fost una de vis, având în vedere că au fost prezenți peste 500 de nuntași.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net