Francisca radiază la brațul lui TJ Miles! Cum și-a făcut cuplul apariția aseară, la un eveniment monden: „Un copil, doi, trei…”

#Exclusiv Click!

Apariție de senzație, aseară, la un eveniment cu bijuterii scumpe și diamante! Cântăreața Francisca  Dulceanu (30 ani), supranumită și Kim Kardashian de România, și-a făcut intrarea ca pe marele covor roșu, la brațul iubitului său, TJ Miles (33 de ani), amândoi fiind mari iubitori de bijuterii.

Cu zâmbetul pe buze, extrem de îndrăgostiți și fericiți, cei doi artiști radiau, la propriu, și s-au îmbrăcat amândoi în alb, asortându-și ținutele.

TJ Miles e îndrăgostit nebunește de Francisca, sorbind-o mai mereu din priviri, iar cântăreața se topea când se uita la el. De când s-au mutat împreună și și-au luat casă, parcă totul e și mai frumos în viața lor.

Și pentru că totul evoluează repede în cuplul lor, cei doi nu exclud posibilitatea apariției unui copil în viața lor.

„Orice e posibil în viitorul apropiat, ne mișcăm repede, de ce să mai pierdem timpul? Un copil, doi, trei, de ce nu? Sănătoși să fie! Dacă facem un copil, oricum ar fi și cu cine va semăna, o să-l iubesc!”, ne-a declarat, vizibil entuziasmat, TJ Miles, atunci când l-am întrebat dacă el și Francisca se gândesc deja la un copil.

De altfel, imediat după ce și-au cumpărat casă,  TJ Miles a bătut un apropo, declarând că aceasta este pregătită și pentru moștenitori.

TJ Miles este și el entuziasmat de faptul că relația lui cu Francisca a ajuns la un alt nivel, iar acum și-au cumpărat o casă împreună. 

„Foarte frumos în vacanță! Ne-am încărcat bateriile. Ne-am întors și am cumpărat o casă. Casa e pregătită și pentru copii. Mai întâi trebuie să facem gazonul, terasa. Avem multă muncă”, a declarat TJ Miles, în luna iunie, la emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV. 

Care este secretul relației lor

TJ Miles e de părere că într-un cuplu contează foarte mult comunicarea dintre parteneri, iar la acest capitol el și iubita lui stau foarte bine.

„Comunicarea! Orice te stresează, comunică, comunică, comunică! Nu există să aștepți, trebuie să lămurești situația, să nu te culci supărat!”, ne-a mai mărturisit TJ Miles despre secretul relației sale cu Francisca.

Francisca și TJ Miles au recunoscut că formează un cuplu, după ce au fost împreună într-o vacanță în Bali, acolo unde deja era evident că sunt împreună, mai ales că gesturile lor romantice și chimia dintre ei nu mai aveau niciun dubiu că ar forma cel mai nou cuplu din showbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net