Cum arată vila de lux în care s-au mutat Francisca și TJ Miles: „Casa e pregătită și pentru copii”

Francisca (30 de ani) și TJ Miles (33 de ani) s-au mutat în "Big Blană Villa"! Așa a anunțat cântăreața când a postat noul vlog care se poate urmări în întregime pe canalul de youtube al fostului participant la Survivor. 

Cei doi artiști și-au recunoscut relația în luna aprilie în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV, de și mulți bănuiau că intre ei s-a înfiripat ceva frumos, și de atunci până acum au și reușit să se mute împreună într-o casă la care au visat de ceva timp.

Cum arată vila de lux în care s-au mutat cei doi

Entuziasmată că visul lor a prins contur și acum sunt în plin proces de amenajare, Francisca le-a arătat internauților casa în care va locui de acum încolo cu iubitul ei și le-a mărturisit tuturor că îi ajută în aceste zile chiar tatăl iubitului său, TJ Miles, care a venit special în vizită. 

Hey, guys. Vreau să vă prezint pe interior "The Big Blană Villa", așa cum am denumit-o TJ Miles, "the one and only"! Și vreau să vă arăt cum se desfășoară acest proces pentru că noi suntem la început, suntem cu multe finisaje în lucru, să zic așa, am găsit ceva defecte pe care trebuie să le reparăm, pereții pe care trebuie să-i revopsim, revăruim. Mobila este în mare parte gata, mai avem mici detalii de făcut, dar vreau să vă arăt în video-ul acesta ce urmează, acum filmam tot. Începem cu partea de living pentru că în momentul în care intrii în casă, ăsta este view-ul principal, toată lumea, Miles, lucrează din plin. Tatăl lui TJ Miles a venit să ne ajute, vă dați seama, toată familia a fost alaturi de noi. Am găsit asta aici în vilă, în momentul în care am venit în casă, am vrut ca totul să fie gata, mobila era cumva făcută!", a povestit Francisca pe Instagram. 

"Casa e pregătită și pentru copii" 

TJ Miles este și el entuziasmat de faptul că relația lui cu Francisca a ajuns la un alt nivel și acum și-au cumpărat o casă împreună.

Foarte frumos în vacanță! Ne-am încărcat bateriile. Ne-am întors și am cumpărat o casă. Casa e pregătită și pentru copii. Mai întâi trebuie să facem gazonul, terasa. Avem multă muncă”, a declarat TJ Miles în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV. 

Francisca și TJ Miles sunt mari amatori de vacanțe. Ei au fost împreună în Bali și Singapore, apoi în Grecia și sunt mereu pregătiți pentru noi provocări. Cei doi artiști au o chimie fantastică împreună și sunt foarte creativi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net