Ce rutină de frumusețe are Francisca pentru ten: „Nu știu cât o să pot să stau cu...”

Ultima actualizare:

Cântăreața este din ce în ce mai prezentă în social media cu tot felul de reels-uri și filmulețe în care explică lucruri despre frumusețea și întreținerea ei, mai nou, realizând și clipuri distractive în compania lui Miles, pentru a crea un conținut variat pe Instagram.

Și pentru că împărtășește cam tot ce face cu admiratorii ei, Francesca a dat din casă despre rutina ei de beauty, în ce constă și cum se desfășoară aceasta dimineața.

Rutina mea de dimineață… Am început cu dușul, curățarea tenului și cu cafeluța. Apoi, dacă tenul este curat și demachiat, l-am curățat în prealabil cu o spumă de curățare, am eliminat tot produsul care a fost aplicat cu o seară înainte de a dormi și acum, pentru că mă grăbesc, vreau să începem rapid frumos, nu știu cât o să pot să stau cu plasturii de ochi, dar am nevoie.

Nu o să las plasturii 15-20 de minute dar în tot acest timp vreau să aplic un tonner, apoi un vârf de unghie de cremă hidratantă, o aplic și pe față și pe gât, nu exagerez cu cantitatea, pentru a pregăti tenul pentru make up și să pot aplica SFP-ul”, a povestit Francisca.

Cum s-a schimbat planul alimentar al artistei 

Se știe deja că Francisca și-a modelat corpul și a reușit să slăbească 20 de kilograme cu ajutorul lui Carmen Barcan care a învățat-o exact cum trebuie să mănânce dar și faptul că niciun aliment nu este interzis. Așa că Francisca a mai povestit despre ce s-a obișnuit să mănânce dimineața și cum își permite să servească chiar și din ciocolata neagră.

Stil de viață, normalitate, asta înseamnă în a consuma de toate… Prima dată am început la micul dejun  Dacă mănânc foarte devreme, am voie să consum ciocolată și am voie să consum dulce. Și consum de obicei ce vrea sufletul meu, dimineața.

Pentru că atunci avem nevoie de energie și de calorii și bineînțeles că le vom arde altfel pe parcursul zilei.

După micul dejun, alegeam să mănânc omletă cu  legume cu salată verde, în altă zi alegeam să mănânc un iaurt cu câteva semințe și un fruct, în alte zile preferam să mănânc ciocolată neagră, depinde de starea mea și de ce aveam de făcut în ziua respectivă”, a mai spus artista într-un video postat pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net