Cum arată un mic dejun ideal pentru chef Cătălin Scărlătescu! Cum a reușit să slăbească 50 de kilograme

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai înfrăgiți chefi bucătari din România. Deși în trecut a avut probleme cu greutatea, acesta reușit să slăbeascu 50 de kilograme! Ce dietă l-a ajutat, aflați acum!

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 50 de kg
Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 50 de kg

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre dieta care l-a ajutat să scape de 50 de kg. Mult îndrăgitul jurat de la Chefi la Cuțite a renunțat la un aliment banal pentru a ajunge la forma dorită.

Dieta cu care Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kg

O bună perioadă chef Scărlătescu s-a confruntat cu probleme de greutate. Ceea ce l-a motivat însă să facă o schimbare a fost chiar propria sănătate

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool”, a declarat Chef Scărlătescu, la Antena Stars, acum ceva timp.

Micul dejun ideal pentru Cătălin Scărlătescu
Micul dejun ideal pentru Cătălin Scărlătescu

Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete, a adăugat acesta.  

Cu toate acestea, bucătarul nu a renunțat la anumite plăceri pe care le are, precum cartofii prăjiți, potrivit VIVA. Deși acum nu mai încearcă să se abțină de la prea multe, bucătarul a precizat că este foarte atent la cantitățile pe care le consumă. De două, trei ori pe săptămână își permite să savureze un mic dejun copios și delicios, reușind în același timp să se mențină într-o formă bună.

Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânzăcu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.", a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net