Bogdan Lățescu face dezvăluiri după divorțul de Francisca: „Unora li s-a urât cu binele!”

#Exclusiv Click!

Între Bogdan Lățescu și Francisca (28 de ani) se pare că nu mai există cale de împăcare! Contactat de Click!, luptătorul MMA ne-a dezvăluit că nu a mai ținut legătura, în ultima perioadă, cu fosta soție, de când s-au separat. 

Francisca și Bogdan Lățescu au surprins pe toată lumea la începutul acestui an! Totul după ce s-a aflat că la finalul anului trecut cei doi au ales să divorțeze, pe cale amiabilă, la notar, fără prea mult tam-tam, după zece ani de iubire și patru ani de căsătorie.

Se pare că cei doi nu se mai aud la telefon nici măcar de dragul amintirilor frumoase pe care au reușit să le strângă împreună în toți acești ani.

“Nu știu ce face Francisca. Nu am mai vorbit cu ea. Nici nu are rost dacă noi doi am divorțat. Ce pot să spun este că la unii li s-a urât cu binele. Noi ne-am împărțit și bunurile anul trecut, încă de la începutul lunii decembrie. Fiecare și-a luat lucrurile cu care a venit înainte de căsnicie și cam atât”, a declarat Bogdan Lățescu pentru Click!

Francisca, într-o relație cu TJ Miles?

După divortul tacit pe care Francisca și luptătorul MMA l-a avut, la finalul anului trecut, gurile rele au început să vorbească despre faptul că artista s-ar iubi cu TJ Miles. Zvonurile au fost infirmate de către brunetă până la momentul actual!

Fostul soț al Franciscăi ne-a dezvăluit faptul că el nu crede că fosta lui soție și-ar fi găsit deja fericirea în brațele acelui bărbat.

“Nu cred că este cu TJ Miles dar dacă este le doresc să le meargă bine. Eu nu stau să o urmăresc pe ea. Atunci când am spus că este bisexual nu am fost un om rău doar am spus un adevăr și atât. În casă, pe parcursul căsniciei nostre nu am vorbit niciodată despre TJ Miles.

Ea colaborează cu bărbați de mulți ani, pe plan profesional, pentru că se învârte în domeniul acesta. Este normal ca atunci când mergi la studio să fie bărbați care lucrează acolo, nu femei. Nu am fost niciodată gelos pe întâlnirile sale”, a precizat, pentru Click!, Bogdan Lățescu.

Click! spune

Inițial, după ce s-a aflat de separerea celor doi, Francisca a negat toate zvonurile legate de divorțul cu Bogdan Lățescu. Ulterior, au început să apară din ce în ce mai multe indicii și informații în ceea ce privește separea lor și apropierea Franciscă cu TJ Miles. Un exemplu ar fi faptul că autoturismul artistei era parcat subteran, la locuința, unde stă TJ Miles. Însă, după toată această presiune mediatică, bruneta a recunoscut totul.

 “Vă aduc la cunoștință faptul că, împreună cu soțul meu, Bogdan, am decis de ceva timp să mergem pe drumuri separate. A fost o căsnicie frumoasă, tocmai de aceea între noi, momentan, există o relație de respect, de prietenie, iar decizia a fost luată amiabil”, a scris Francisca pe contul său de Instagram în urmă cu o săptămână.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu