Ioana și Ilie Năstase s-au mutat la casă nouă! Uite cum arată vila de lux a celor doi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana (46 de ani) și Ilie Năstase  (76 de ani) sunt vara aceasta pe cai mari! Cei doi s-au mutat, recent, la casă nouă, mai exact la o vilă de lux de trei etaje, din zona Otopeni. Contactată de Click!, soția marelui tenismen, ne-a mărturisit că ea și-a dorit foarte mult această locuință.

Gurile rele au spus de multe ori că Ioana și Ilie Năstase sunt pe punctul de a divorța, după trei ani de căsătorie și cinci ani de iubire. Însă, iată că nu este chiar așa! Pentru că, vedeta, ne-a mărturisit că în această perioadă, atât ea, cât și Ilie sunt în forfota unei așteptate mutări…la casă nouă. Și nu orice casă, ci una cu trei niveluri, luxoasă și foarte spațioasă.

Noua locuință a lui Ilie Năstase și a Ioanei. Sursă: Click!

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a declarat, Ioana Năstase, pentru Click!

Ilie și Ioana Năstase

Se pare că, relația lor amoroasă, a revenit pe un făgaș normal, având în vedere că cei doi locuiau, până acum, separat, și se întâlneau în oraș la cafenea, pentru a sta de vorbă.

„Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea, în Băneasa, pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori, acolo, îmi pun ordine în gânduri”, ne spunea, Ioana Năstase, în urmă cu două luni.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net