Ioana și Ilie Năstase, la un pas de despărțire? „Eu văd altfel o căsnicie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tot mai multe lucruri arată faptul că există probleme în mariajul dintre Ilie Năstase (76 de ani) și Ioana Simion (46 de ani). În acest weekend, paparazzi Click!, i-au surprins pe cei doi, la o cafenea, din zona Băneasa, destul de distanți și reci unul față de celălalt.

Ioana și Ilie Năstase se cunosc de cinci ani, iar de trei ani sunt căsătoriți! În toată această perioadă, cele două vedete au trăit momente de neuitat împreună, dar au trecut și prin clipe mai dificile când au fost la un pas de divorț. Se pare că lucrurile dintre cei doi scârție destul de tare având în vedere că Ioana a petrecut ziua de 8 martie, la Brașov, în compania căluțului său, iar fotografiile cu Ioana și Ilie Năstase, surprinse de colegii noștri, vorbesc de la sine.

Din imaginile făcute de paparazzi Click!, putem observa că Ioana a ales să conducă autoturismul până la cafeneaua preferată a sa. Cei doi erau foarte eleganți îmbrăcați, Ilie într-un palton de culoare neagră, cu o pereche de pantaloni simpli ce erau asortați la o cămașă impecabilă. De asemenea, nici Ioana nu s-a lăsat mai prejos și a ales să poarte o ținuță șic, mai exact o cămașă de culoare galbenă care avea gulerul perfect aranjat, dar și o repereche de pantaloni simpli ce îi completau ținuta.

Din fotografii putem observa foarte ușor cum Ioana se pare că nu mai are răbdare să își aștepte soțul, pentru a merge împreună la cafenea, și o ia înainte, așa că Ilie vine cumințel în spatele său, la câțiva metri distanță.

Soția lui Ilie Năstase: „Of, câte aș avea să îți spun!”

Contactată de Click!, Ioana Simion a fost destul de rezervată în declarații, însă nu s-a sfiit să recunoască că în mariajul său cu fostul tenismen există probleme.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori, acolo, îmi pun oridine în gânduri.

Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine.Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

Nasty a uitat de soție?

Pentru că de 8 martie, Ioana a fost plecată la căluțul său, în Brașov, bruneta ne mărturisea, chiar de Ziua Femeii, că cel mai probabil soțul său, atunci când o să se întoarcă acasă, o să îi cumpere un buchet de flori. Lucru care nu s-a întâmplat!

„Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a conchis pentru Click!, Ioana Simion.

Ilie și Ioana Năstase, singuri în doi?

De 8 martie bruneta ne mai mărturisea că a primit un buchet de 151 de trandafiri de la un prieten de familie. Lucru care ne-a stârnit multe semne de întrebare, cine ar fi acea persoană de sex masculin care i-ar face un asemenea cadou frumos Ioanei de Ziua Femeii. De asemenea și celebrul Nasty spunea pentru Click! că în ciuda faptului că nu este alături de frumoasa lui soție o să îi pregătească o surpriză acesteia, și anume un buchet de 37 de trandafiri, albi, așa cum îi plac ei. Însă, se pare că fostul tenismen de talie mondială nu s-a mai ținut de cuvânt!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net