Ilie Năstase, „înlocuit” de un bărbat misterios, de Ziua Femeii? Ce cadou neașteptat a primit Ioana

#Exclusiv Click!

Mariajul dintre Ilie Năstase (76 de ani) și Ioana Simion (46 de ani) este pe butuci? Contactată de Click!, cea de-a cincea soție a celebrului tenismen ne-a spus că de Ziua Femeii a primit din partea unui „prieten de familie” 151 de trandafiri, iar din partea soțului nimic!

Ioana și Ilie Năstase au un mariaj cu năbădăi! Se iubesc de cinci ani, iar de trei ani sunt căsătoriți! Cei doi au crezut inițial, se pare, în povestea lor de iubire, însă s-au înșelat amarnic pentru că lucrurile între ei se degradează de la o zi la alta. Scandalurile sunt tot mai dese, iar decizia de a locui separat, unul la București și celălalt la Constanța a venit imediat.  

Ioana Năstase, buchet de flori uriaș din partea unui alt bărbat

Contactată de Click!, focoasa brunetă ne-a mărturisit că ieri, de 8 martie, nu s-a văzut cu soțul său, Ilie Năstase, să își petreacă timp de calitate împreună.

„Eu sunt la Brașov acum, la căluțul meu. Trandafirii cu care m-am postat pe Facebook nu sunt de la Ilie primiți, de Ziua Femeii, ci sunt de la o cunoștință de sex masculin, mai exact de la un prieten de familie. Știe că îmi plac trandafirii albi și mi-a cumpărat un buchet cu 150 de trandafiri albi și unul roșu. Sunt foarte frumoși.

Probabil că și Ilie mi-a cumpărat și el flori, ieri, de 8 martie, cine știe? Cred că le-a cumpărat și le-a dus acasă la București. M-am împacat cu situația dintre noi doi, am ales să îl las să facă ce vrea el și cum vrea dânsul. M-am obișnuit! Cât privește mariajul nostru, problemele actuale din cuplul nostru, nu vreau să dau prea multe din casă...dacă „scârție” căsnicia cu Ilie și cum stau lucurile între noi”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!

Ilie Năstase, cu gândul la soție

Contactat de reporterul Click!.ro, chiar cu o zi înainte de Ziua Femeii, Ilie Năstase ne spunea cu totul altceva, contrar declarațiilor recente ale soției sale.

„O să îi cumpăr soției mele un buchet de trandafiri albi pentru că florile acestea îi plac ei. Cred că vreo 39 la număr pentru că merită. Un cadou material nu m-am gândit să îi fac de Ziua Femeii. Cred că cel mai frumos dar, de 8 Martie, sunt florile, iar o declarație de dragoste, vorbe dulci, să îi zic, nu, îi lăsăm pe cei tineri”, ne spunea celebrul Nasty.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion și-au întâlnit privirile în anul 2018 și au ales să rămână împreună după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun. Astfel că, pe 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana alegeau să se cunune civil după care, la un an distanță, făceau cununia religioasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net