Sebastian Dobrincu, sărbătorit în SUA! La 25 de ani tânărul milionar știe ce vrea! „Iubita mea mă susține în ceea ce fac!"

Sebastian Dobrincu (25 de ani), unul dintre cei mai faimoși și bogați români la vârsta lui, știe exact ce își dorește pentru a avea o viață fericită alături de iubita lui, artista Ioana Ignat, împreună cu care formează un cuplu de mai mult timp și care este de-o vârstă cu tânărul milionar. Și a mărturisit asta, fiind extrem de sincer, în podcastul Vorba lu' Jorge. Chiar pe 30 august tânărul om de afaceri a împlinit 25 de ani și se bucură din plin de ceea ce a realizat până acum. 

Fostul investitor de la "Imperiul leilor" se află acum într-o vacanță în America, la Los Angeles, în care îmbină munca cu plăcerea și plimbările și se pozează alături de Marius Moga, soția acestuia, Bianca, Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare și, bineînțeles, de iubita lui, Ioana Ignat.

"25 de ani începând de azi! Unde au zburat oare? Nu mă luați drept exemplu - nu am știut să mă bucur de ei la maxim. Sunt lucruri mai importante decât munca și succesul. Cred că doar timpul ne poate învăța lecția asta. Nivelul 25 m-a găsit însă cu cea mai mare poftă de viață. Mai optimist și mai motivat ca oricând! Să trăiesc, să risc, să iubesc, să sufăr, să învăț, să construiesc, iar după... să o iau de la capăt. Vă mulțumesc că mă inspirați! Vă mulțumesc  că ne bucurăm de viață împreună!", a fost mesajul transmis de Sebastian Dobrincu, la ceas aniversar.

"Pentru o viață fericită, ai nevoie de un partener care să te susțină!"

Pentru că are o relație fericită alături de Ioana Ignat dar și muncește destul de mult pentru a întreține ce a construit până la această vârstă, Sebastian Dobrincu își asigură liniștea de acasă pentru a duce un trăi liniștit și la job.

"Dacă nu ai stabilitatea acasă, cum te duci tu și îți faci treaba când… a, stai că m-am certat și cu asta, și bătăi de cap și trebuie să mă întorc acasă să mă certe iar și face urât dacă muncesc mai mult... E, nu doar pentru un antreprenor, cred că pentru o viață fericită, în general, ai nevoie de un partener care să te susțină și să fie reciprocă treaba asta. Nu doar poți să aștepți susținere și tu să dai în schimb… Iubita mea, de exemplu, mă susține în ceea ce fac. E “destul” de înțelegătoare atunci când  am mai multă treabă și trebuie să petrec mai mult timp și poate neglijez timpul cu ea”, i-a mărturisit Sebastian Dobrincu lui Jorge.

De asemenea, chiar dacă își poate permite orice la cei 25 de ani ai săi pentru că este milionar, Sebastian Dobrincu a mărturisit că nu este deloc materialist.

“Nu sunt un tip materialist și nu spun asta cu mândrie, o spun descriptiv despre mine. Nu mă pasionează, nu sunt atras neapărat de lucruri scumpe. Îmi plac lucrurile frumoase (…)

Dacă mor, dacă dau colțu’ mâine, nu știu ce s-ar întâmpla cu fiecare cont, dar la conturile mele principale am oameni care sunt moștenitori, adăugați ca moștenitori acolo unde le-ar reveni lor tot ce e în cont, și informațiile și acces la conturi și tot”, a mai completat Dobrincu în podcastul Vorba lu’ Jorge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net