J.Lo, Kim Kardashian, Oprah și Sofia Vergara au sărbătorit-o cu fast pe Anastasia Soare

Ultima actualizare:

Anastasia Beverly Hills a împlinit 25 de ani, așa că Anastasia Soare a organizat o cină fastuoasă, așa cum se obișnuiește în America, pentru a celebra cum se cuvine, iar cele mai tari dive de la Hollywood au fost invitate la petrecere.

Jennifer Lopez, clientă fidelă a Anastasiei Soare, celebra Oprah, Kim Kardashian, Alessandra Ambrosio, Sofia Vergara și multe alte nume  importante au fost prezente la aniversarea de top realizată de românca noastră, care este un nume în industria frumuseții din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Cum a devenit Anastasia Soare Regina Sprâncenelor şi confidenta vedetelor de top

„O cină minunată, seara trecută, sărbătorind aniversarea de 25 de ani a Anastasiei!”, a fost mesajul transmis de Jennifer Lopez pe pagina ei de Instagram care are 233 de milioane de urmăritori și în care apare în poze cu Oprah, Kim Kardashian și Anastasia Soare. 

Jennifer Lopez este una dintre cele mai fidele cliente ale salonului Anastasiei Soare, dar mai multe nume din industria de la Hollywood i-au trecut pragul, precum: Naomi Campbell, Halle Berry, Sharon Stone, Amal Clooney, Michele Obama, Cindy Crowford, iar cu Kim Kardashian se afișează des când are ocazia, cele două fiind de altfel și bune prietene. 

Mai vezi și: Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se află Anastasia Soare

Anastasia Soare este un expert necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. După ce a emigrat în Statele Unite ale Americii în 1989, și-a deschis primul salon de înfrumusețare în Beverly Hills în  1997 și de atunci se bucură de cel mai mare succes. 

Anastasia Soare (66 ani) și-a clădit un adevărat imperiu la Hollywood.  Este supranumită “Regina sprâncenelor” și  una dintre cele mai de succes femei de afaceri din America, cu o avere estimată de Forbes în 2019 la 2,5 miliarde de lei. Businessul ei în industria frumuseții este apreciat la scară largă, motiv pentru care este atât de iubită.

Wow: Anastasia Soare își vinde o parte din celebra afacere! Kim Kardashian i-a organizat o petrecere

Anastasia Soare, poveste de viață impresionantă. Nu a fost mereu bogată

Românca noastră a plecat din țară în 1989 chiar în Statele Unite. Ea a nceput totul cu o singură pensetă. S-a angajat într-un salon din Beverly Hills, unde și-a pensat clientele gratis timp de doi ani. Ulterior, a închiriat o cameră într-un salon, după care, în 1997 a făcut un împrumut bancar și a lansat brandul Anastasia Beverly Hills. Succesul a venit rapid, căci după muncă și răsplată, așa că toate vedetele de la Hollywood i-au pășit pragul.

Urmărește și: Anastasia Soare, povestea româncei care a făcut un imperiu din pensat. Michelle Obama este printre clientele ei

Anastasia Soare are brandul extins în toată lumea, așa că, în prezent, are în jur de 480 de produse în peste 3.000 de magazine. În România, ”regina sprâncenelor”, așa cum mai este numită femeia de afaceri, este foarte bine cotată și apreciată.

Milionara este ajutată de fiica ei, Claudia Soare, în dezvoltarea afacerii atât în țara noastră, cât și peste hotare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net