Anastasia Soare, dotată cu bijuterii de peste 1 milion de dolari la iUmor!

Anastasia Soare, 65 de ani, Regina Sprâncenelor din Los Angeles, SUA, a pășit pe covorul roșu de la iUmor purtând bijuterii de peste 1 milion de dolari.

Anastasia Soare are o avere estimată la peste 600 de milioane de dolari

Delia, Costel și Cheloo au fost cuceriți de prezența celei supranumită Regina sprâncenelor, adică Anastasia Soare și, totodată, nu au putut să nu-i observe bijuteriile cu diamante. Valoarea colierului pe care celebra româncă îl avea la gât l-a blocat pe comediant, care, ulterior, a tras o concluzie despre iUmor.

Citește și: Anastasia Soare, regina sprâncenelor de la Hollywood, s-a dat după stilul lui Kim Kardashian

În urmă cu jumătate de an, averea româncei Anastasia Soare a fost estimată la 660 de milioane de dolari de cei de la revista Forbes. Construind un adevărat imperiu în lumea beauty din SUA, celebra româncă le-a detronat la acest capitol  pe câteva dintre vedetele de talie mondială, printre care se numără: Celine Dion, Beyonce, Kylie Jenner, Madonna, Taylor Swift, Vera Wang și Huda Kattan, cunoscută și ea pentru linia sa de produse cosmetice. (…) din cauza perioadei în care am trăit aici jumătate de viața mea – perioada comunistă –, am hotărât să plec în Statele Unite. (...). Da, Oprah mi-a spus la un moment dat: «Tu ești adevăratul vis american!»“, a povestit Regina Sprâncenelor în cadrul unui interviu.

Vezi și: Cum a devenit Anastasia Soare Regina Sprâncenelor şi confidenta vedetelor de top

Printre clientele care s-au lăsat pe mâinile celebrei românce se numără și personalități ca: Michelle Obama, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Kim Kardashian, mama și surorile sale, însă și Stephanie Seymour. Cu unii dintre ei a legat prietenii, cum este și cazul cuplului Victoria și David Beckham.

Îmbrăcată într-o rochie de seară verde, Regina Sprâncenelor din L.A. a accesorizat-o cu un colier cu multe diamante. La fel ca şi colegii lui, Costel a aflat în timpul testimonialului că acel colier costă peste 1 milion de dolari și imediat a concluzionat: „Deci, dacă colierul ei cu care a venit la această emisiune valorează această sumă, înseamnă că emisiunea e mult mai prețioasă.

Nu rata nici: Anastasia Soare își vinde o parte din celebra afacere! Kim Kardashian i-a organizat o petrecere

Ce momente au jurizat cei patru jurați iUmor și cine sunt concurenții care au obținut cele mai multe like-uri, telespectatorii pot afla urmărind noua ediție iUmor, difuzată duminică, 23 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net