Anastasia Soare își vinde o parte din celebra afacere! Kim Kardashian i-a organizat o petrecere

Ultima actualizare:
Anastasia Soare și-a clădit un întreg imperiu în lumea cosmeticelor
Anastasia Soare și-a clădit un întreg imperiu în lumea cosmeticelor

Anastasia Soare, supranumită și „Regina sprâncenelor”, își va vinde o parte din afacerea care a făcut-o faimoasă peste hotare. Românca a pornit în industria „înfrumusețării” cu pensatul, mărturisind chiar că timp de doi ani de zile a oferit acest serviciu chiar și gratuit, până numele său a devenit cunoscut în acest domeniu. După câțiva ani însă, Anastasia și-a clădit un întreg imperiu în lumea cosmeticelor, extizându-și afacerea și creând și produse de make-up ce îi poartă numele. În prezent, multe vedete internaționale îi folosesc serviciile și îi cumpără produsele cosmetice.

Când vine vorba de industria de „beauty” din întreaga lume, produsele de make-up ce poartă numele Anastasiei Soare sunt printre cele mai căutate și folosite de majoritatea make-up artiștilor celebri, dar și de numeroase vedete de la Hollywood, Madonna, Oprah, Naomi Campbell, Charlize Theron, Claudia Schiffer sau Jennifer Lopez, care deja sunt clientele fidele ale imperiului de cosmetice clădit de Anastasia.


    Anastasia Soare și-a clădit un întreg imperiu în lumea cosmeticelorFoto Instagram
Anastasia Soare și-a clădit un întreg imperiu în lumea cosmeticelorFoto Instagram

Conform informațiilor oferite de revista Elle, se pare că Anastasia Soare, sau Anastasia Beverly Hills așa cum este cunoscută în lumea mondenă, a decis să facă un parteneriat cu o altă firmă, drept pentru care își va vinde o parte din companie, pentru care va obține o sumă colosală. „Regina sprâncenelor” este una dintre cele mai de succes românce din străinătate și se pare că afacerea ei atrage mulți parteneri și investitori.

„Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG, care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online”, a declarat Anastasia Soare pentru ELLE România. Parteneriatul între Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, și TPG, un fond privat de investiții, fusese anunțat încă din luna iunie.

Cea care a dat curs zvonurilor potrivit cărora Anastasia Soare ar primi o sumă uriașă în urma acestui parteneriat a fost chiar Kim Kardashian, prietenă bună cu Anastasia, care și-a lansat și ea de curând o linie de produse cosmetice. Kim a publicat pe contul personal de Instagram un story în care dezvăluia faptul că buna ei prietenă și-a vândut o parte din companie.„Ce faci când buna ta prietenă își vinde compania pe vreo două miliarde? Te îmbraci în bani și organizezi o petrecere în cinstea ei!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net