Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se află Anastasia Soare

Ultima actualizare:

    Anastasia Soare  e supranumită  Regina  Sprâncenelor
Anastasia Soare e supranumită Regina Sprâncenelor

Nume precum Diane Hendricks, Meg Whitman sau Anastasia Soare au o rezonanţă mondială având în vedere că aceste femei au construit veritabile imperii în domeniul lor de activitate. S-au luptat cot la cot cu bărbaţii şi şi-au câştigat un loc de cinste în topul Forbes al celor mai bogate femei din lume. Succesul lor este insuficient de mult apreciat, având vedere că au pornit de jos şi au răzbit prin forţe proprii în lumea afacerilor.

Lumea afacerilor este ghidată de zicala: ”dacă înoţi cu rechinii, trebuie să fii tu însuţi un rechin”. Iată că în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei figurează numele unor ”doamne de fier” care au o poveste de viaţă uluitoare. Pe poziţia 21 se află şi românca Anastasia Soare (61 de ani), supranumită Regina Sprâncenelor.

Diane Hendricks (72 de ani) - Companie: ABC Supply, Avere: 7,1 miliarde $, Copii: şapte
Diane Hendricks (72 de ani) - Companie: ABC Supply, Avere: 7,1 miliarde $, Copii: şapte

Diane Hendricks (72 de ani), patroana şi fondatoarea ABC Supply, ocupă prima poziţie în topul Forbes cu o avere de  7,1 miliarde $. Compania înfiinţată împreună cu soţul ei Ken, în 1982, a fost condusă de ea inclusiv înainte de moartea acestuia, din 2007. În prezent, ABC Supply specializată pe acoperişuri şi componente de construcţii are 780 de magazine cu vânzări de 10 miliarde $ pe an. Hendricks are şapte copii şi locuieşte în Afton, Wisconsin.

Meg Whitman (63 de ani) - Companie: CEO la Hewlett Packard; Avere: 3,8 miliarde $; Copii: doi
Meg Whitman (63 de ani) - Companie: CEO la Hewlett Packard; Avere: 3,8 miliarde $; Copii: doi

Pe poziţia a doua este Meg Whitman, 63 de ani, unul dintre cei mai de succes CEO din lume. Ea are o avere de 3,8 miliarde $ şi a condus eBay, preluând compania de pe vremea când vindea doar de 5,7 milioane $ şi a ridicat-o la 8 miliarde $.

Au intrat în topul Revistei Forbes

Între 2011 şi 2015, a condus Hewlett-Packard şi chiar dacă s-a retras oficial în februarie 2018, continuă să facă parte din board-ul de conducere. Are doi copii şi locuieşte în Los Angeles, California. Averea ei se datorează investiţiilor isteţe.

Marian Ilitch (86 de ani) - Companie: Little Caesars Pizza; Avere: 3,7 miliarde $; Copii: şapte
Marian Ilitch (86 de ani) - Companie: Little Caesars Pizza; Avere: 3,7 miliarde $; Copii: şapte

Pe poziţia a treia, este Marian Ilitch (86 de ani), care conduce lanţul de pizzerii Little Caesars, companie înfiinţată împreună cu soţul ei în 1959. Are o avere de 3,7 miliarde $. Ilitch este văduvă din 2017, dar continuă să coordoneze afacerea care produce vânzări de 4 miliarde $ anual. Şi ea are şapte copii şi a avut grijă să îi introducă în afacerea familiei din care mai fac parte branduri precum Detroit Red Wings, MotorCity Casino Hotel şi Mike’s Detroit Tigers. Ilitch locuieşte în Bingham Farms, Michigan.

Judy Faulkner (76 de ani) - Companie: Epic Systems; Avere: 3,69 miliarde $; Copii: trei
Judy Faulkner (76 de ani) - Companie: Epic Systems; Avere: 3,69 miliarde $; Copii: trei

Pe locul patru se află Judy Faulkner (76 de ani) fondatoarea şi CEO la Epic Systems, o companie care produce programe pentru calculator, cu o avere de 3,69 miliarde $. Ea a înfiinţat compania în 1979, în beciul casei ei din Madison, Wisconsin, şi a ajuns să aibă vânzări de 2,8 miliarde $ anual. Are trei copii şi în 2015 a fost de acord ca, după moartea sa, 99% din acţiunile companiei să fie donate organizaţiilor caritabile.

Thai Lee (60 de ani) - Companie: CEO la SHI International; Avere: 3 miliarde $; Copii: doi
Thai Lee (60 de ani) - Companie: CEO la SHI International; Avere: 3 miliarde $; Copii: doi

Pe locul cinci în topul Forbes se află Thai Lee, cu o avere de 3 miliarde de dolari. Femeia de 60 de ani, care creşte singură doi copii, conduce compania de IT SHI International care vinde anual de 10 miliarde $ şi îi are pe lista clienţilor pe Boeing şi AT&T. Lee locuieşte în Austin, Texas, şi este unul dintre cei mai buni CEO din lume.

Pe locul 21, Anastasia Soare, cu o avere de 1,2 miliarde $

După o muncă de peste 20 de ani în industria cosmeticelor, a venit vremea ca românca Anastasia Soare să culeagă roadele. Ea conduce un imperiu care îi poartă numele, care e prezent în peste 30 de ţări şi care include peste 3.000 de puncte de lucru. Anastasia Soare s-a ocupat de sprâncenele starurilor de la Hollywood precum Jennifer Lopez, Madonna, Kim Kardashian, Kylie Jenner şi Oprah Winfrey. Ea a migrat în SUA împreună cu soţul ei, Victor, şi a pus bazele lanţului de saloane de cosmetică. Fiica ei, Norvina (31 de ani), îi urmează exemplul dezvoltând în cadrul companiei mamei ei o linie proprie de produse pentru machiaj. Ea are o avere estimată la peste 20 de milioane de dolari, bani pe care, susţine mama ei, i-ar fi câştigat singură în cei peste zece ani de activitate în cadrul companiei.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net