Ioana Ignat, cadou superb pentru fani, chiar de ziua ei! Ce le-a dăruit artista: „Sper să vă bucurați”

Ultima actualizare:

Zilele acestea, Ioana Ignat se află în vacanță împreună cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu, alături de Marius Moga și Bianca, soția acestuia. Tocmai ce a fost ziua solistei și cu această ocazie, Ioana și-a surprins plăcut fanii, căci le-a dăruit piesa „Seară de seară”.

Ioana Ignat și-a sărbătorit ziua de naștere
Ioana Ignat și-a sărbătorit ziua de naștere

Fosta concurentă de la ”Vocea României” se află cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu, într-o binemeritată vacanță, acesta fiind, am putea spune, unul dintre cadourile de ziua ei. La rândul ei, solista le-a făcut și ea un cadou fanilor ei, o piesă cu videoclip.

Aceasta se numește „Seară de seară" și este o piesă care transmite emoție și melancolie și reușește să cuprindă toate elementele definitorii ale creației muzicale marca Ioana Ignat: o voce învăluitoare, versuri pline de sensibilitate și o armonie care cucerește inimile ascultătorilor. În această piesă, artista vorbește despre iubirea sinceră și naturală, unde tot ce îți dorești este să fii alături de persoana iubită, care face fiecare moment perfect prin simpla prezență.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat în vacanță
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat în vacanță

„Sper să vă bucurați”

„Mi-am dorit o piesă ca aceasta, pentru că este un stil pe care nu-l am mai abordat până acum. „Seară de seară” este o stare de bine, care transmite energie bună și sper să vă bucurați de ea.” – a declarat Ioana Ignat, despre piesă.

Familia Moga în spate alături de Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu
Familia Moga în spate alături de Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu

Așa cum ne-a obișnuit, Ioana Ignat a participat la procesul creativ al piesei, muzica și textul fiind în totalitate realizate de ea, iar pentru producție a lucrat alături de Iordan. De asemenea, videoclipul, regizat de Bogdan Daragiu, este sub forma unui live session, care o surprinde pe Ioana alături de trupă, într-un cadru diferit față de scena propriu-zisă.

Cum v-am anunțat la început, Ioana se află cu iubitul ei într-o vacanță exotică și își încarcă bateriile pentru următoarea perioadă, căci va avea atât concerte solo, cât și cu DJ Project. Cu ei va concerta din nou la Râmnicu Vâlcea, după ce anul trecut au cântat împreună în formule diferite, ea urcând pe scenă cu Ronam Keating și ei cu Ana Baniciu. Acum o vor face într-o nouă formulă.

Romantici, cei doi îndrăgostiți
Romantici, cei doi îndrăgostiți

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate.

Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2023, Ioana Ignat propune lansarea primului album discografic și lansează piesa „Lângă inima ta” și „Te caut iar”, parte din album.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net