Ioana Ignat, în rochie de mireasă! Ce a pus la cale cu iubitul ei, milionarul Sebastan Dobrincu?

Dragostea plutește în aer, zilele acestea, în show-biz! Ioana Ignat a îmbrăcat rochia de mireasă și și-a luat prin suprindere fanii! Toată lumea a crezut că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, milionarul Sebastian Dobrincu! Nu a fost, însă, decât un scenariu pentru un nou videoclip!

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu sunt împreună de un an Sursa: Instagram
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu sunt împreună de un an Sursa: Instagram

Ioana Ignat și cel mai dorit milionar din show-biz, Sebastian Dobrincu sunt împreună de un an de zile și s-au cuplat la filmările pentru primul lor videoclip, în aprilie anul trecut.

Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a postat o poză cu inelul de logodnă, dăruit de milionarul din Sillicon Valley, care ar fi venit la pachet și cu o cerere romantică în căsătorie! „Se întâmplă!”, a scris cântăreața sub fotografia cu inelul. Cântăreața a îmbrăcat, însă, rochia de mireasă pentru un nou videoclip, alături de iubitul ei milionar.

Și Sebastian Dobrincu a postat, la rândul lui, fotografii îmbrăcat în ginerică, de la nunta din noul lor videoclip, care a fost filmat într-un cadru idilic.

„A minţit că a fost înşelată!”

Ioana Ignat (23 de ani) și Sebastian Dobrincu (22 de ani), cel mai tânăr milionar român de pe Sillicon Valley, s-au cuplat inițial, în luna aprilie anul trecut, la filmările videoclipului pentru piesa „Inimă Naivă”. Atunci, fosta iubită a lui Dobrincu, vlogger-ița Mimi a dezvăluit că acesta ar fi înșelat-o cu Ioana Ignat.

Pe la sfârșitul anului trecut, când eu am spus că relația începuse să devină toxică, eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva. Chiar dacă el se îndrăgostise de altcineva, eu poate că nu voiam să accept asta, iar el probabil că nu era sigur dacă e îndrăgostit sau nu!”, s-a văiat Mimi, după ce s-a trezit lăsată baltă de tânărul milionar pentru Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar care este şi jurat al emisiunii „Imperiul Leilor”, a reacţionat, însă, dur după ce a fost acuzat de fosta lui iubită, Mimi, că ar fi înşelat-o.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala.

Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net