Roxana Nemeș și-a făcut piscină de cinci stele la curte după „Survivor”! La ea acasă e mai lux ca la hotel!

#Exclusiv Click!

Și-a rupt picioarele în concursul „Survivor” (2021), în care a reușit să reziste trei luni, dar a meritat! Roxana Nemeș (34 de ani) e în culmea fericirii. A reușit să termine vila din Băneasa în care și-a băgat toți banii. Solista are în curte piscină ca la hotelurile de lux din Grecia sau Turcia.

Roxana Nemeș (34 de ani) nu mai pleacă în vacanțe exotice. Are acum acasă la ea tot confortul posibil! Solista e în culmea fericirii. A reușit, în sfârșit, să termine vila din Băneasa, la amenajarea căreia tot muncește de ceva timp.

A fost visul ei să treacă de la apartament la vilă și, cu ajutorul banilor obținuți și de la „Survivor”, Roxana e rușit să termine casa mult dorită. Zilele acestea, solista a terminat și piscina din curte, de care este foarte mândră. Stă toată ziua și se bălăcește în ea!

Roxana Nemeș: „Faci ce vrei tu în curtea ta, în intimitatea ta!”

E foarte tare sentimentul acesta de a face ce vrei tu, când vrei tu, în curtea ta, în intimitatea ta. Am trăit de când eram mică la curte, la casă. Mi-am dorit extraordinar de mult să ne mutăm la casă pe pământ.

E cel mai fain sentiment. La piscină o să ma găsiți toa vara! E visul meu împlinit”, le-a povestit Roxana fanilor, postând poze cu piscina de lux din curtea casei, care are și duș exterior.

„Am luat casa la roșu,  ne-am apucat  să spargem tot".

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, și-au achiziționat în zona Băneasa la roșu, o vilă, pe care au modificat-o după bunul lor plac. Locuința impozantă dispune de tot confortul și toate facilitățile posibile, de la încălzire în pardoseală la terase largi, jacuzzi și o piscină de lux.

Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat, ca nebunii, să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem așa cum ne-am dorit noi. Am făcut camerele mult mai mari și mai spațioase, o piscină mare. Am închis terasele, am făcut living din terasă.

Adică am făcut nebunii, nu glumă! Arată toată casa altfel decât atunci când am luat-o, pentru că nouă ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră”, a povestit Roxana, pentru Click!

Roxana Nemeș a participat la „Survivor România 2021”. Solista a părăsit concursul la finele lunii martie 2021, din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au mai permis să se întoarcă pe traseu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net