Roxana Nemeș i-a iertat păcatele soțului infidel! Când se mută împreună în vila din Băneasa?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața merge mai departe pentru Roxana Nemeș și soțul ei, omul de afaceri Călin Hagima! Solista a trecut peste acuzațiile de infidelitate ce au planat asupra soțului ei, în ultima vreme, și își continuă căsnicia fără resentimente. Ba mai mult, Roxana dă zor să termine mai repede noul cuibușor de nebunii al familiei, o vilă de lux din Băneasa!

cub roxana nemeș png

Roxana Nemeș nu mai are mult de așteptat până ce-și va vedea gata noua casă pe care a achiziționat-o împreună cu soțul ei, omul de afaceri Călin Hagima, în zona Băneasa. Cei doi însurăței au cumpărat, anul trecut, o vilă de lux , dar s-au apucat să o modifice în fel și chip ca să-și facă cuibușorul pe care și-l doresc.

Vila este una impozantă și Roxana vrea să aibă tot confortul din lume și toate facilitățile posibile. Vrea încălzire în pardoseală, terase cât mai largi, jacuzzi și piscină în curte ca să stea vara la bronzat. Cei doi au amenajat chiar și dormitorul copilului, pentru că își doresc foarte tare să devină părinți.

Munctorii trag acum de zor pe șantier să termine vila până la ziua Roxanei, anul viitor, în luna aprilie.

“Ne mutam anul viitor, de ziua mea! Mai avem multe de făcut!”

Sper, din tot sufletul, să reușim să ne mutam anul viitor, de ziua mea! Mai avem multe de facut, dar se muncește zilnic acolo. Deocamdată, casa se află tot la stadiul de construcție. Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat , ca nebunii, să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem așa cum ne-am dorit noi. Am făcut camerele mylt tmia amri și mai spașioase, facem piscină mare, gard. Am închis terasele, am făcut living din terasă.

Adică am făcut nebunii, nu glumă, pe acolo! Arată toată casa altfel decât atunci când am luat-o, pentru că nouă ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră. Abia aștept să fie gata, să fim o familie mare. Să fie cum ne-am dorit, avem foarte mult de lucru la ea. Dar, oricum, la finalul verii, vreau să fac o baie în piscină, abia aștept, în piscina noastră!”, a declarat Roxana, foarte încântată de noua ei casă, pentru Click!

Roxana Nemeș (33 ani) a fost pasionată de muzică încă din adolescență, atunci când a făcut chiar și balet pentru și vedea visul de a deveni cântăreață cu ochii. În ultima perioadă, însă, Roxana a avut o serie de proiecte de anvergură mai mult  televiziune. Solista a participat la show-ul “Survivor România 2021”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor, dar și la emisiunile “Bravo, ai stil!” ( de la Kanal D) și Ferma vedetelor ( de la Pro TV).

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima, pe 17 septembrie 2021. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. În ultima vreme, omul de afaceri Călin Hagima a fost în centrul unui scandal imens în presă, fiind acuzat de infidelitate. Nemeș, însă, nu a comentat deloc ieșirile în decor ale partenerului său de viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net