Roxana Nemeș, prădată de hoți: „E a treia oară când mi se întâmplă”

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a tras o sperietură zdravănă! Vedeta a fost prădată de hoți pentru a treia oară. Infractorii au acționat, fără frică, chiar în centrul Bucureștiului. Click! are toate detaliile despre pățania artistei.

Roxana Nemeș, artista
Roxana Nemeș, artista

Roxana Nemeș, prădată de hoți!

Se pare că pentru frumoasa cântăreață lucrurile nu sunt mereu roz, aceasta trecând, de curând, printr-un moment dificil. Hoții au pus ochii pe bicicleta sa și, fără să stea pe gânduri, au furat-o chiar din buricul târgului.

Citește și: SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

Roxana Nemeș nu este la prima experiență, astfel că teama s-a transformat imediat în supărare și chiar dezamăgire. Reporterii Click! au contactat-o pentru mai multe detalii, iar artista ne-a mărturisit că este pentru a treia oară când i se fură bicicleta, care, pe deasupra, costă foarte mult. Vedeta a adăugat că este extrem de uimită de curajul hoților.

Este a treia oară când mi-o fură din fața blocului, de pe Bulevardul Magheru. Ce tupeu au unii! Costă și mult! Este a treia oară când mi se întâmplă, avea și lacăt pe ea. M-am enervat foarte tare! Plus că avem și camere de filmat în fața blocului.”, a declarat Roxana Nemeș, în exclusivitate, pentu Click!.

Roxana NemeȘ își face casă în Pipera

Celebra cântăreață cu un ochi râde, cu unul plânge, dacă ne raportăm la ultimul eveniment. Noroc că se focusează pe construirea vilei din Pipera, proiect de care este foarte entuziasmată.

Sunt foarte fericită că ne-am luat casăAbia aștept să o terminăm, mai avem mult, deocamdată este haos, am dărâmat multAvem și încălzire în pardoseală, camera copilului e aproape gataavem jacuzzi, piscină, două dressing-uri. Tot ce trebuie.

Deocamdată casa este doar la stadiul de construcție. Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem cum ne-am dorit noi. Am făcut mai mari toate camerele, am făcut piscină, gard. Am închis terasele, am făcut living din terasă.

Adică am făcut nebunii! Arată casa altfel decât atunci când am luat-o pentru că ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră. Abia aștept să fie gata, să fim familie mare. Să fie cum ne-am dorit, avem foarte mult de lucru la ea. Sper să fie gata până vara viitoare, primăvara viitoare, nu pot încă să estimez. Dar, oricum, la finalul verii, o baie în piscină tot fac, aștept cu nerăbdare să intru în piscina noastră!”, a declarat Roxana Nemeș, foarte încântată de noua ei achiziție, pentru Click!

Citește și: Ele își fac case cu banii din concursuri! Majda, Roxana Ciuhulescu și Roxana Nemeș și-au luat super locuințe

A participat la Survivor România

De altfel, nici pe plan muzical nu stă rău. Artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară. Pe lângă muzică, Nemeș a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, lucru care i-a adus și mai multă celebritate.

Pe plan personal, Roxana este o femeie împlinită, având o relație frumoasă cu omul de afaceri Călin Hagima, cu care s-a și căsătorit. Aceștia și-au oficializat relația anul trecut, după mai mulți ani de iubire. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net