SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

Ultima actualizare:

  Elena Marin și Mellina s-au schimbat mult la Survivor RomâniaFoto: captură Kanal D/ colaj Click!
Elena Marin și Mellina s-au schimbat mult la Survivor RomâniaFoto: captură Kanal D/ colaj Click!

“Am fost aşa cum sunt, o femeie plină de defecte şi poate cu câteva calităţi”, s-a caracterizat Mellina când a ieşit din competiţia Survivor. Fanii emisiunii de la Kanal D n-au putut însă să nu remarce transformarea fizică suferită de cântăreaţă de la intrarea în concurs şi până la eliminare. Click! a consultat un medic nutriţionist pentru a ne explica ce s-a întâmplat atât cu Mellina, cât şi cu Elena Marin. Şi coregrafa de la „Faimoşi” s-a umflat la faţă şi la abdomen, ajungând de nerecunoscut!


  Așa arăta la începutul competiției
Așa arăta la începutul competiției

În emisiunea de duminică seară, fanii reality-show-ului “Survivor România” de la Kanal D au văzut cum Mellina - Mădălina Dumitru (34 de ani) - a ieşit din competiţie, fiind eliminată prin votul publicului. Însă toată lumea a observat că solista, la fel ca şi dansatoarea Elena Marin, avea faţa foarte umflată. S-au îngrăşat de la prea mult orez? Cocosul e de vină? Sau ce alte probleme de sănătate au cele două concurente? Acestea au fost întrebările fanilor care comentează non-stop competiţia pe reţelele de sociale.


  Elena Marin a și stat câteva zile pe bancă din cauza problemelor de sănătate
Elena Marin a și stat câteva zile pe bancă din cauza problemelor de sănătate

În primele luni când a intrat în competiţia filmată în Republica Dominicană, Mellina era una dintre sportivele foarte determinate şi învingătoare pe trasee. Din păcate, în ultimele săptămâni, solista a avut o cădere psihică, era din ce în ce mai tristă şi apatică. A obosit şi-şi dorea tot mai mult să meargă acasă. Dar nu doar oboseala a fost cauza schimbărilor.

Cu ce probleme se confruntă fetele de la Survivor România 

“Toate fetele din competiţie au avut nişte dereglări hormonale şi de aici au început problemele de sănătate. Sunt schimbate, sunt transformate, iar Mellina ajunsese de nerecunoscut”, ne-au mărturisit surse apropiate solistei.


  Elena Marin
Elena Marin

«Au fost şi alte neplăceri pentru o femeie»

Roxana Nemeş a fost chiar nevoită să iasă din concurs din cauza problemelor de sănătate: „Nu mă aşteptam să ies din cauza sănătăţii. Am început într-o zi să simt o durere surdă de stomac, nu mi-am făcut griji şi, după patru zile, la un joc, am simţit că mă înţeapă foarte tare şi am mers să fac o ecografie. După ecografia din Dominicană mi-au spus că este vorba de o inflamaţie. Acum urmez un tratament şi sper să nu fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Ţin şi o dietă. De aceea nu m-am întors în junglă, unde mâncam numai cocos”, ne-a mărturisit frumoasa blondă.


  Roxana Nemeș și Majda ne-au povestit cu ce greutăți s-au confruntat în junglă
Roxana Nemeș și Majda ne-au povestit cu ce greutăți s-au confruntat în junglă

Nici Roxana Nemeș și Majda nu au scăpat de probleme

„Au fost şi alte neplăceri pentru o femeie. Ne-am spălat şi am băut apă din mare. Chiar mă gândeam că poate la un quizz vom câştiga şampon, dar mai mult îmi doream mâncare, ne era foame tuturor. M-aş fi bucurat şi pentru şampon. Singura opţiune era baia în mare şi de la sare aveam pielea foarte uscată. Toate condiţiile astea grele ne-au provocat dereglări”, mai spune Roxana.


  Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha completează lista problemelor: „Era normal să simţim schimbări asupra organismului. Am avut probleme cu stomacul, glezna luxată. Căderi masive de calciu. Acestea s-au  văzut pe tv, am leşinat, m-a luat ambulanţa. Treci de la o viaţă normală la o viaţă în care nu mai ai nimic, nu te hrăneşti cum trebuie, stres, epuizare fizică şi e normal să fie schimbări, dar nu am spus niciodată că nu mai pot”.

Alimentaţia cocos-orez foarte periculoasă

Într-adevăr, o alimentaţie bazată aproape exclusiv pe cocos şi orez nu are cum să nu provoace mari probleme de sănătate.


  Dr. Oana Dumitrache
Dr. Oana Dumitrache

Dr. Oana Dumitrache, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, explică în exclusivitate petru cititorii Click!: „Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic şi care pot fi declanşate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic. Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic şi ar putea avea drept consecinţă un aport excesiv de mangan din dietă. Manganul este un oligoelement esenţial pentru metabolismul glucidic şi lipidic şi pentru sănătatea sistemului osos, din păcate cu risc de bioacumulare şi intoxicaţie acută şi cronică.Astfel, carenţele de fier, calciu, magneziu vin la pachet.Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap”.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg