Bombă sexy la plajă! Roxana Nemeș a deschis sezonul în Turcia!

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș (34 ani) se distrează de minune de 1 Mai! Pentru artistă chiar este 1 Mai muncitoresc. Din câte se pare frumoasa blondină va cânta în Turcia, la unul dintre cele mai căutate resorturi din această vară.

După ce s-a bronzat și a stat la plajă într-un costum de baie portocaliu și o bandană care s-o apere de soare, Roxana Nemeș a trecut la un sound check rapid.

Roxana Nemeș va întreține atmosfera, de 1 Mai, la Belek Beach Resort Hotel, acolo unde s-a dat deja startul sezonului estival. Nemeș nu a plecat singură în această ecapadă orientală, ci în compania soțului său, omul de afaceri Călin Hagima, care are și rolul de fotograf, căci își surprinde soția in ipostaze hot la plajă.

Mai mult decât atât, cei doi se distrează de minune și fac împreună conținut viral pentru Instagram și TikTok. Și pentru că atunci când apare la plajă, Roxana Nemeș îi lasă pe toți cu gura căscată, căci formele sale apetisante nu pot trece neobservate, artista a fost întrebată cum de își menține silueta și ce a făcut de a slăbit așa de mult, deși ea întotdeauna a fost o femeie cu siluetă clepsidră.

Răspunsul Roxanei Nemeș a fost prompt: „Mersi. Am grijă de mine! Mănânc cu măsură și am o viață în plină acțiune mereu! Asta cred că e secretul sincer!".

Roxana Nemeș își amenajează casa din Băneasa

Roxana Nemeș și-a construit alături de soțul ei casa visurilor sale și este plin proces de mutare și amenajare a locuinței. De câte ori mai primește câte un obiect de mobilier pentru casa nouă, cântăreața se postează încântată pe social media pentru a le arăta urmăritorilor săi cum își mobilează vila.

Vila este una impozantă și Roxana vrea să aibă tot confortul din lume și toate facilitățile posibile. Vrea încălzire în pardoseală, terase cât mai largi, jacuzzi și piscină în curte ca să stea vara la bronzat. Cei doi au amenajat chiar și dormitorul copilului, pentru că își doresc foarte tare să devină părinți.

Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat , ca nebunii, să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem așa cum ne-am dorit noi. Am făcut camerele mult mai mari și mai spațioasefacem piscină mare, gard. Am închis terasele, am făcut living din terasă.

Adică am făcut nebunii, nu glumă, pe acolo! Arată toată casa altfel decât atunci când am luat-o, pentru că nouă ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră.  Abia aștept să fie gata, să fim familimare. Să fie cum ne-am dorit, avem foarte mult de lucru la ea. Dar, oricum, la finalul verii, vreau să fac o baie în piscină,abia aștept, în piscina noastră!”, a declarat Roxana, foarte încântată de noua ei casă, pentru Click!

Soțul Roxanei Nemeș, este un antreprenor, cu 11 ani mai mare decât ea. Cei doi s-au căsătorit  pe 17 septembrie 2021 atunci când și-au unit destinele în fața ofițerului de la starea civilă. Fosta concurentă de la Survivor România este extrem de activă pe rețelele de socializare și are mai multe proiecte în desfășurare în online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net