De ce a ajuns Prințul Harry să-l înjure pe Regele Charles, la telefon. De la ce a pornit scandalul

#Casa Regală a Marii Britanii

După luni de tensiune și dezvăluiri incendiare în familia regală britanică, pare că există șanse de reconciliere între Prințul Harry și Regele Charles al III-lea, mai ales că acesta s-a grăbit să ajungă în Marea Britanie, după ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer. Și totuși, nu mulți pot uita episodul în care Ducele de Sussex și-ar fi înjurat tatăl, după cum reiese în cartea intitulată „Regele nostru”, a comentatorul regal Robert Jobson.

De ce l-a înjurat Prințul Harry pe Regele Charles, la telefon / foto: GettyImages
De ce l-a înjurat Prințul Harry pe Regele Charles, la telefon / foto: GettyImages

Deși acum Prințul Harry (39 de ani) și Regele Charles al III-lea (75 de ani) depun eforturi semnificative pentru o posibilă împăcare, după luni de tensiune și dezvăluiri incendiare despre familia regală britanică, se pare că Ducele de Sussex nu a fost întotdeauna atât de fericit să poarte o discuție cu tatăl său.

De ce l-a înjurat Prințul Harry pe Regele Charles

Robert Jobson, corespondentul regal, a făcut dezvăluiri halucinante în cartea sa „Regele nostru”. Potrivit acestuia, Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon într-o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile fiului său. „Prințul Charles a încetat pur și simplu să primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut bani în mod repetat”, a detaliat Robert Jobson deteriorarea relației dintre cei doi în cartea sa, anul trecut, relatează adevărul.ro.

De asemenea, acesta a menționat faptul că însuși regretată regină l-ar fi întrebat pe Charles de ce nu a cedat, iar el i-a răspuns că nu este o bancă. Ducele de Sussex ar fi contactat-o și pe Regina Elisabeta a II-a pentru a discuta despre situația financiară, însă suverana Marii Britanii nu a dorit să facă prea multe comentarii.

Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”, a spus o sursă, în carte.

Mai mult decât atât, Prințul Harry s-a „înfuriat” pentru că tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale. Atunci și-ar fi anunțat tatăl că se va însura cu actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net