Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire de doar 45 de minute! William a refuzat să-și vadă fratele

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry (39 de ani) s-a grăbit să ajungă în Marea Britanie, după ce a aflat că tatăl său, Regele Charles al III-lea (75 de ani), a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit presei britanice, ducele de Sussex a ajuns la Londra marți seară, fără soția lui Meghan Markle (42 de ani). De asemenea, el nu s-a întâlnit cu fratele lui mai mare, prințul William (41 de ani), ci doar cu suveranul britanic.

Printul Harry, zâmbind îmbrăcat într-o cămașă albastră și pantaloni bleumarin, prin ploaie
Prințul Harry urmează să se întoarcă în SUA (Foto: Profimedia)

După un zbor care a durat peste 10 ore, Harry s-a dus direct să își vadă tatăl. El și Regele Charles au petrecut doar 45 de minute împreună, relatează tabloidului britanic Daily Mail. Soția prințului a rămas în SUA, acolo unde ducii de Sussex sunt stabiliți din 2020, pentru a sta cu cei doi copii ai lor, Archie (4 ani) și Lilibet (2 ani). A fost pentru prima oară în ultimele 16 luni când Regele Charles și fiul său cel mic au stat de vorbă. După această întâlnire scurtă, monarhul britanic și soția lui, Regina Camilla (76 de ani), au plecat cu un elicopter în Sandrigham, în timp ce Harry a rămas la Londra.

Ducele de Sussex se pregătește deja să se întoarcă în SUA și nu are în plan să se vadă cu William. Presa locală susține că fiul cel mic al lui Charles ar fi fost bucuros să-și vadă fratele mai mare, însă acesta a refuzat. În schimb, ducele de Cambridge vrea să se concentreze pe soția lui, Kate Middleton, care se recuperează după o operație abdominală. Relația dintre cei doi frați s-a răcit după ce ducele de Sussex și-a lansat memoriile, „Spare” („Rezervă”), în care l-a numit pe William  „fratele lui iubit”, dar și  „inamicul său numărul 1”.

Rishi Sunak: „Cancerul Regelui Charles a fost depistat la timp”

O sursă apropiată de Regele Charles a declarat pentru The Sun că: „Majestatea este foarte bine și se poartă normal. Dacă nu aș fi știut că este ceva în neregulă cu el, nu mi-aș fi dat seama”. Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea are cancer, după ce acesta a fost supus unei intervenții la prostată.

Însă, Casa Regală britanică nu a dat mai multe detalii despre tipul de cancer și stadiul în care se află. În prezent, suveranul britanic urmează un tratament și și-a anulat îndatoririle regale: „În timpul recentei intervenții spitalicești a Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle de față cu publicul. În toată această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei”.

Premierul britanic, Rishi Sunak, a transmis în mod public că este optimist cu privire la prognosticul bolii suveranului. „Am fost șocat și trist când am aflat. Toate gândurile mele sunt cu el și cu familia sa. Din fericire, cancerul Regelui Charles a fost depistat la timp”, a declarat acesta, la BBC Radio 5 Live.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net