Prințul Harry, decizie radicală după ce a aflat de boala tatălui său. Ce a făcut soțul lui Meghan Markle

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry se află în drum spre Marea Britanie, după ce acesta a plecat aseară de pe aeroportul LAX, din Los Angeles. Ducele de Sussex a decis să își viziteze tatăl, după ce a aflat de boala regelui Charles. 

Prințul Harry și regele Charles Foto: arhivă Click!
Prințul Harry și regele Charles Foto: arhivă Click!

Prințul Harry, în drum spre tatăl său  

Prințul Harry se grăbește să fie alături de tatăl său în această perioadă dificilă, călătoria sa reprezentând un posibil „semn de armistițiu” în familia regală. Prințul Harry a lăsat tot și se îndreaptă de urgență spre Anglia, în urma diagnosticului de cancer al regelui Charles.

Ducele de Sussex a plecat în grabă pentru a-și consola părintele, în condițiile în care California este lovită de o furtună puternică, iar reședința lor din Montecito poate fi inundată, scrie okmagazine.ro. Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a instituit starea de urgenţă, în contextul în care vestul Statelor Unite sunt afectate de o furtună de iarnă puternică. Drumurile au fost inundate.

Ducele de Sussex călătorește fără familia sa  

Din fotografiile obținute de "The Sun", se pare că Prințul Harry a plecat înspre Londra singur, fără soția sa, Meghan Markle și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Reprezentanții Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au confirmat: „Regele l-a informat pe duce în legătură cu diagnosticul său. Prințul Harry va călători în Marea Britanie pentru a se întâlni cu Maiestatea Sa, în zilele următoare”. 

Familia regală se reunește 

Se înțelege că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, l-a notificat personal pe Harry în legătură cu diagnosticul său înainte ca acesta să fie făcut public print-o declarație de către Palatul Buckingham. 

Kristina Kyriacou, fosta secretară de presă a Regelui, a declarat astăzi: „Charles îl adoră pe Harry. Nu a vrut această despărțire. Dacă dintr-o veste proastă vin vești bune, și Harry, Regele, Regina și fratele său se reunesc, e minunat".

Regele Charlea suferă de cancer 

Regele Charles al III-lea suferă de un cancer ce a fost depistat în timpul unei operaţii recente la prostată, care îl va ţine departe de viaţa publică pentru o perioadă de timp a cărei durată nu este deocamdată cunoscută, la mai puţin de un an şi jumătate după ce i-a succedat pe tronul Regatului Unit mamei sale, regretata regină Elisabeta a II-a, a anunţat luni Palatul Buckingham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net