Prințul Harry îl va vizita pe Regele Charles al III-lea! Suveranul suferă de cancer

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry va merge să îl viziteze pe Regele Charles! După vestea care a zguduit o lume întreagă cu privire la diagnosticul de cancer pe care suveranul l-a primit recent, prințul Harry a decis că este momentul să îngroape securea războiului și să îi fie alături tatălui său. Iată detalii surprinzătoare din sânul Familiei Regale.

Prințul Harry îl va vizita pe Regele Charles al III-lea
Prințul Harry îl va vizita pe Regele Charles al III-lea

Prințul Harry îl va vizita pe Regele Charles al III-lea

Prințul Harry ar fi avut o discuție telefonică cu tatăl său despre momentele grele prin care trece și intenționează să revină în Regatul Unit din California în viitoarele zile pentru a-l vizita pe suveran, au spus surse apropiate prințului conform Page Six. Acest anunț despre vizita lui Harry  vine în contextul în care știm bine că acesta a avut un conflict de lungă durată cu familia regală. Astfel, fiul cel mic al regelui s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de familia sa cu ceva timp în urmă. Iată totuși, că aceleași surse spun că în realitate, Prințul Harry comunică regulat cu tatăl său. În plus, ducele de Sussex ar fi fost ținut la curent de surse regale cu privire la starea de sănătate a tatălui său în vârstă de 75 de ani, printre care și operația la prostată pe care a suferit-o recent.

Cât despre soția lui Harry, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet, se știe momentan că nu îl vor însoți pe Harry în vizita sa.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Familia regală a anunțat astăzi, 2 februarie, diagnosticul șocant al lui Charles, menționând că este o problemă diferită de cea pentru care a fost operat recent. În timpul investigațiilor pentru această afecțiune beningnă, medicii au descoperit în mod șocant că Regele Charles are o formă de cancer. Momentan nu se cunoaște stadiul în care se află boala. Știm doar că regele a început încă de astăzi tratamentul pentru această boală cumplită și că este foarte optimist în legătură cu recuperarea sa. Totuși în următoarea perioadă suveranul va trebui să își amâne toate angajamentele publice pentru a se ocupa de însănătoșirea sa.

Charles a devenit rege în septembrie 2022, în urma decesului mamei, regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani. Familia regală, inclusiv prinții William și George, următorii în linia de succesiune la tron, și prințul Harry, fără Markle, au participat la încoronarea sa, care a avut loc în mai 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net