Meghan Markle și prințul Harry, Crăciun singuratic! Nu au fost invitați la petrecerea regală

#Casa Regală a Marii Britanii

În timp ce familia regală britanică se duce la Casa Sandringham, pentru petrecerea anuală de Crăciun, două fețe importante vor lipsi de la acest eveniment. Este vorba despre prințul Harry (39 de ani) și de soția lui, Meghan Markle (42 de ani) care, conform unor surse apropiate de Casa Regală a Marii Britanii, nici măcar nu ar fi fost invitați.

Meghan Markle și prințul Harry, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a
Prințul Harry și Meghan Markle fac Crăciunul în SUA (Foto: GettyImages)

Familia regală se adună la Sandringham pentru sărbătorile anuale de. În ajunul Crăciunului, membrii familiei regale vor face schimb de cadouri înainte de a merge la biserică în dimineața zilei de Crăciun. Va urma un prânz tradițional și o vizionare de grup a mesajului festiv transmis națiunii de către Regele Charles al III-lea. În acest an, Majestatea Sa a deschis porțile pentru mai mulți membri ai familiei ca niciodată, lista de invitați crescută urmând să includă pentru prima dată copiii reginei Camilla, Laura Lopes (45 de ani) și Tom Parker-Bowels (49 de ani). Dar, în ciuda prezenței uriașe a rudelor, prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi acolo.

Ultimul Crăciun petrecut de ducii de Sussex în Marea Britanie a fost în 2018

Ducii de Sussex și copiii lor, Archie (4 ani) și Lilibet (2 ani) se vor afla la mii de kilometri distanță, în California, unde au petrecut Crăciunul în ultimii trei ani, de când au renunțat la toate îndatoririle regale. De fapt, au trecut cinci ani de când Harry și Meghan au petrecut ultima dată sezonul sărbătorilor în Marea Britanie, relatează publicația Mirror. În 2018, cuplul a fost văzut alături de prințul William și de Kate Middleton, în timp ce mergeau împreună la biserica din Norfolk. Zvonurile începuseră deja să planeze în jurul presupusei tensiuni dintre cupluri, în special dintre cumnatele Meghan și Kate.

Un an mai târziu, însă, lucrurile au fost foarte diferite. În ciuda faptului că încă erau parte a familiei regale, Harry și Meghan - împreună cu fiul lor, Archie - au ales să petreacă Crăciunul în Canada, după ce relația lor cu Familia Regală a Marii Britanii a început să se răcească. La doar câteva săptămâni mai târziu, ei au șocat o lume întreagă, după ce au dezvăluit că își părăsesc rolurile regale și se mută în America de Nord. Acolo, au petrecut fiecare sezon festiv de atunci.

Și totuși, în ciuda tensiunii dintre prinții de Wales și ducii de Sussex, se pare că ambele cupluri păstrează o tradiție frumoasă de Crăciun: își trimit cadouri pentru copii. William și Kate au trimis mereu cadouri pentru Archie și Lilibet, în timp ce Harry și Meghan au făcut același lucru pentru prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net