Regele Charles, prima apariție publică după ce a aflat că are cancer! Cum arată monarhul

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles a fost văzut în public pentru prima oară după după ce s-a aflat că suferă de o formă de cancer. Se pare că suveranul englez a avut parte de o zi extrem de ocupată astăzi, iar fiul său, Harry, a sosit în Londra din California, pentru a fi alături de tatăl său.

Prima apariție în public a Regelui Charles, după aflarea diagnosticului
Prima apariție în public a Regelui Charles, după aflarea diagnosticului

Regele Charles a urcat pe tronul de la Londra de mai puțin de 18 luni, după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. În vârstă de 75 de ani, noul suveran englez a aflat că suferă de cancer, iar aparițiile sale publice au fost deja amânate, pe perioada tratamentului. Astăzi, Charles a fost surprins de camerele de vederi în timp ce se afla pe bancheta din spate a unei mașini ce îl ducea pe rege către Palatul Buckingham, de la reședința sa din Londra, Casa Clarence.

Regele Charles a zâmbit și a făcut cu mâna tuturor celor pe lângă care a trecut mașina sa. Palatul Buckingham a comunicat faptul că moralul regelui este foarte bun, iar Premierul Rishi Sunak spusese deja că boala lui Charles a fost depistată foarte devreme. Se pare că în locul regelui, la unele dintre aparițiile publice pe care acesta le avea programate, își vor face apariția Prințul William, Regina Camilla și Prințesa Anne (sora lui Charles).

Prima apariție în public a Regelui Charles

Se pare că la scurt timp după ce Regele Charles a ajuns la Palatul Buckingham, acesta s-a urcat la bordul elicopterului său personal. De la Londra, suveranul englez a mers la reședința sa de la Sandringham, în Norfolk. Însă, cât timp Charles încă se afla în Londra, se pare că a fost vizitat de către Prințul Harry, care a venit din California. Nu se știe cu exactitate cât timp a durat întâlnirea dintre cei doi.

Un alt lucru despre care, cel puțin la acest moment, nu există foarte multe informații, este ce formă de cancer are, mai exact, Regele Charles. Informația nu a fost făcută publică de către autoritățile de la Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net