Serialul de pe Netflix care a înregistrat milioane de vizualizări într-un timp record și se află pe primul loc în top și în România

Un serial de pe Netflix face furori printre români. Inspirat din fapte reale, a reușit să înregistreze într-un timp record milioane de vizualizări și se află pe primul loc în top și în România. Este vorba despre „Griselda”, care spune povestea Griseldei Blanco, femeia de care s-ar fi temut Pablo Escobar, fugită de la Medellin și ajunsă în vârful imperiului drogurilor din Miami.

„Griselda”, serialul de pe Netflix care a înregistrat într-un timp record milioane de vizualizări
„Griselda”, serialul de pe Netflix care a înregistrat într-un timp record milioane de vizualizări

Despre Griselda Blanco Restrepo, cunoscută sub diverse pseudonime precum „Văduva Neagră”, „Madrina Cocainei”, sau „Regina Cocainei”, se spune că ar fi fost singura persoană de care s-a temut Pablo Escobar.  Născută pe 15 februarie 1943, în Cartagena, Columbia, într-un mediu dominat de sărăcie și violență, ea a ajuns o figură emblematică a narcotraficului.

Lansat anul acesta pe platforma de streaming Netflix, „Griselda” prezintă traseul Griseldei Blanco de la Medellin și până în vârful imperiului drogurilor din Miami. Producția a reușit să înregistreze într-un timp record milioane de vizualizări, având în vedere povestea impresionantă, și se află pe primul loc în top și în România. Bineînțeles, în rolul principal joacă celebra actriță Sofia Vergara, dar vedem și alte nume mari precum Alberto Guerra sau Christian Tappan.

Deși miniserialul este practic o dramă fictivă, are la bază faptele reale ale poveștii Griseldei Blanco, tocmai din acest motiv, abonații au fost captivați rapid.

Sofia Vergara o interpretează pe celebra Griselda Blanco

Așadar, povestea pe scurt a producției este: columbianca Griselda Blanco (jucată de Sofia Vergara) fuge din Medellin la Miami cu cei trei copii ai săi. Folosindu-și imaginația, lipsa de scrupule și dorința de putere pentru a se descurca în noul loc unde se adăpostise de teama complicilor fostului soț, acțiunile ei sunt urmate de multe decese, inclusiv cea a unui copil.

În ciuda faptului că a fost condamnată la închisoare, tragedia lovește atunci când majoritatea copiilor ei sunt uciși. Seria se încheie cu Griselda imaginându-și o scenă liniștită pe plajă cu ai săi copii. Serialul care are șase episoade a ajuns rapid în fruntea preferințelor românilor pe Netflix, la secțiune seriale. Abonații au putut vedea doar un singur sezon, însă continuarea este așteptată cu nerăbdare.

Griselda Blanco, interpretată de Sofia Vergara, a fost asasinată în 2012 la Medellin, Columbia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net